1:3
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.09.2021 16:00

7.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Těškovice vyhrály nad Melčí


Branky


14

Melč doma nestačila na Těškovice a prohrála o dvě branky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nerozhodný poločas

Melč doma v sobotu přivítala mužstvo z Těškovic. Hosté hned od začátku začali diktovat průběh zápasu. Hned v úvodu příležitost Matěje Krayzela, Juchelky a Vavrečky vyrazil domácí brankář Klein. Melč se osmělilam až v desáté minutě, ale její brejk uastavil Vavrečka. Po čtvrthodině hry pak dvakrát ztroskotal na Kleinovi Juchelka a neprosadil se o chvíli později ani Kupka. Teprve po dvaceti minutách se podařilo po narážečce Vavrečky s Kupkou uvolnit Matěje Krayzela, který skóroval do odkryté brány – 0:1. I nadále dominovaly na hřišti Těškovice. Po narážečce s Jakubem Krayzeolem pálil vedle Kupka. Ve 33. minutě vybídl Matěj Krayzel ke skórování Kupku, ale Klein opět čaroval. Zuby si na něm vylámal o chvíli později i Vilém Krayzel. A proto přišel trest. Před vápnem bylo faulován domácí Chreno a trestný kop zatočil do brány Martínek - 1:1. V závěru poločasu mohl po dlouhém výkopu Kleina skórovat Stupeň, ale Lazecký jeho příležitost zmařil.

Těškovice rozhodly

I druhou půli začali hosté trvalým náporem. Šance Vavrečky, Matěje Kryzela, Viléma Krayzela a Jedličky buď srazila domácí obrana nebo zlikvidoval brankář Klein. Melč se mohla prosadit z ojedinělého brejku, ale Wáleczek s přihrávkou na Martínka váhla tak dlouho, až mu míč ukopla hostující obrana. Přetížená domácí defenzíva kapitulovala po sérii rohů, když poslední z nich rozehrály Těškovice nakrátko a centr Vavrečky umístil volný Kupka střelou pod břevno do sítě - 1:2. Melč mohla srovnat, ale tvrdou střelu Kuči vyrazil konečky prstů na roh Lazecký. Klid do hostujících řad pak přinesl v 77. minutě dalekonosnou střelou Matěj Krayzel, který s pomocí drnu zaskočil Kleina – 1:3. Další průniky Strojila a Matěje Krayzela brankou neskončili. A když se neujali ani dvě střely domácích, odvezly si všechny body Těškovice.

 

Melč jede přští kolo do Štítiny. Těškovice budou hostit Jakartovice.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Melč
Michal Martínek (kapitán): Bohužel nemáme tak široký kádr. Když nám chybí čtyři až pět hráčů ze základu, tak máme problémy. Každopádně bych chtěl svůj tým pochválit za bojovnost, že zápas neodevzdal. Soupeř byl o dvě třídy lepší. Kdyby nebyl v bráně Klein, dopadne to jako s Litultovicemi. Dnešní zápas musíme hodit za hlavu. Hráči, kteří nebyli by se měli vrátit zpátky a pojedeme si to se Štítinou rozdat na férovku.

TJ Sokol Těškovice
Martin Šenk (vedoucí týmu): Celé utkání jsme měli jasnou herní i střeleckou převahu a naším hlavním problémem bylo střelecké zakončení na nerovném terénu. Domácí JEN několikrát zahrozili nákopy za naší obranu přes svoji nevyužitou zálohu. Naštěstí jsme alespoň čtvrtinu svých šancí proměnili a vezeme domů cenné tři body.



Sestavy


TJ Sokol Melč
- M. Klein [-] , D. Ladner [-] , T. Švihálek [-] , O. Wáleczek [-] (77. J. Chlachula [-] ) , J. Trubl [-] , O. Stupeň [-] , O. Chreno [-] , P. Kuča [-] , J. Straka [-] , M. Martínek [-] , P. Prda [-]

TJ Sokol Těškovice
R. Lazecký [-] - P. Kupka [-] , M. Krayzel [-] , D. Juchelka [-] , V. Krayzel [-] (86. T. Krčmář [-] ) , V. Vavrečka [-] , J. Šenk [-] , O. Strojil [-] , P. Jedlička [-] (80. D. Sedlák [-] ) , J. Solnický [-] , J. Krayzel [-]

ŽK: 45. M. Martínek , 67. O. Chreno .
Hráči zápasu: M. Klein - P. Kupka .
Počet diváků: 56. Rozhodčí: ČECH Zdeněk - HRUBÝ Heinz, BOŘUCKÝ Roman (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip experta: výhra hostů

Těškovice mají kvalitu, získají všechny 3 body.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích