0:2
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.09.2021 10:00

6.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Melč si veze tři body ze Životic


Branky


16

Po bezbrankovém poločase, dokázala po půli Melč dvakrát skórovat. Připsala si tak letošní první tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbrankový poločas

Ve svém tradičním nedělním časem přivítaly Dolní Životice mužstvo z Melče. V první dvacetiminutovce byla aktovnější družina z Melče. Zhruba v 10. minutě dlouhý aut Kleina propadl až na kapitána Martínka, jehož střelu konečky prstů vyrazil mimo tři tyče brankář Otipka, a Martínek ještě míč doběhl, a chtěl jej doistat skluzem do sítě, ale Otipka ho opět vychytal. Pak střílel hostující Wáleczek mimo tři tyče. Další šanci měl opět Martínek, ale v nadějné pozici pálil vedle. Kromě toho si ještě hosté vypracovali asi sedm rohů, z nichž domácím hrozili nepříjemnými závary. Po dvaceti minutách převzali taktovku zápasu domácí, a taky si vypracovali dvě šance. Nejdříve střela zkušeného Duška skončila na hostující tyčce. Konstrukci branky napálil o pár minut později i Váleček. Tentokrát stálo v cestě břevno. Poločas tak skončil bezbrankovou remízou. 

Melč dvakrát udeřila

V druhém poločase se hrála na trávníku vyrovnaná bitva. Melč ale mělo o něco větší chuť vyhrát, což se taky stalo. Deset minut po pauze udeřila Melč poprvé, když Stupeň vybojoval míč na půlce, ťukl ho Prdovi, který našel na šestnáctce Martínka, jenž střelou do protipohybu nedal brankáři Otipkovi šanci – 0:1. Dvacet minut před koncem zápasu rozhodčí po druhé žluté kartě vyloučil hostujícího Horu. Melč to však nezlomilo a osm minut před koncem si aktivně hrající Prda obhodil obránce, míč prostrčil na Chrena, který nekompromisně propálil balon do sítě – 0:2. V závěru si už hosté důležité tři body vzít nenechali.

 

V příštím zápase jedou Dolní Životice do Jakartovic. Melč bude doma hostit Těškovice.



Ohlasy k zápasu


FK Dolní Životice
Aleš Otipka (trenér): Fotbal z obou stran byl tragický, kdy by to nestačilo ani na čtvrtou třídu. Hosté vyhráli, protože chtěli vyhrát více než my.

TJ Sokol Melč
Michal Martínek (kapitán): V prvním poločase jsme neproměnili dvě velké šance, které nás mohli uklidnit. Naštěstí domácí své šance v prvním poločase taky neproměnili. Ve druhé půli se nám podařilo vstřelit gól, který nás uklidnil a tři body byly pomalu a jistě na cestě. Domácí byli fotbalovější, ale rozhodla naše vůle za vítězstvím. Tenhle zápas byl pro nás existenčním, a jsem moc rád, že jsme ho zvládli za tři body, které snad potvrdíme v domácímn zápase s Těškovicemi. Stejně jako minulý rok nás za odměnu po zápase čekaly ledové sprchy.



Sestavy


FK Dolní Životice
V. Otipka [-] - J. Leifert [-] (63. M. Procházka [-] ) , L. Štrbík [-] , M. Hanák [-] , P. Dušek [-] , L. Kunc [-] , J. Vlček [-] , M. Pumr [-] , M. Tengler [-] , M. Váleček [-] , V. Palyza [-]

TJ Sokol Melč
J. Lebeda [-] - P. Hora [-] , O. Wáleczek [-] , J. Trubl [-] (46. K. Palzer [-] ) , M. Klein [-] , O. Stupeň [-] , O. Chreno [-] , P. Kuča [-] , P. Binar [-] , M. Martínek [-] , P. Prda [-]

ŽK: 45. J. Leifert , 78. L. Kunc - 13. M. Martínek , 44. P. Hora , 75. M. Klein . ČK: 72. P. Hora .
Hráči zápasu: P. Prda .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: HLADÍK Miroslav - BUKOVSKÝ Josef, PRASEK Beno.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tomáš Holata

Expert: Michal Martínek
Tip experta: výhra hostů

Už teď se děsím toho, kdo všechno bude. Samozřejmě ale tipuji dvojku.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: remíza