0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.08.2021 17:00

3.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vacov se se Střelskými Hošticemi rozešel bez gólů


Branky


21

Vacovští chtěli ve třetím kole získat první domácí vítězství v sezóně. V cestě jim stály Střelské Hoštice, které měly zatím bilanci jedné výhry a jedné remízy. I přes několik gólových příležitostí na obou stranách ale zápas žádnou branku nenabídl a oba týmy si rozdělily po bodu za remízu 0:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli byl zpočátku aktivnější Vacov

Domácí Vacov vstoupil do utkání velmi aktivně a držel po většinu času balón. Soupeř byl ale velice kvalitní v defenzivní činnosti a snažil se hrát na rychlé protiútoky. V prvním dějství si domácí vytvořili dvě velké příležitosti. Nejprve těsně minul branku hlavičkou z rohového kopu Král.

 

Následně po hezké průnikové přihrávce Zitty šel ze strany sám na brankáře Ketzer, který však ve velké šanci střelou na zadní tyč těsně minul branku hostů. Střelské Hoštice měly také pár příležitostí. V jedné větší šanci však útočník hostů branku z malého vápna po přihrávce pod sebe minul.

Ve druhé půlce tlak domácích zesílil, branka ale nepadla

Ve druhé půli Vacovští tlak ještě zvýšili. Velkou šanci skórovat měl Valta, kdy jeho střela z 25 metrů jen těsně minula šibenici a skončila na tyči. V další šanci se ocitl útočník Zitta. Po krásné průnikové přihrávce od Valty šel sám na brankáře a jeho střela na pravou zadní tyč opět jen těsně minula branku.

 

Třetí velká šance domácích byla také po střele Valty zpoza vápna, kdy gólman hostů Vlk vyrazil míč před sebe a Zitta v těžké pozici nedokázal z dorážky usměrnit míč do brány. Je nutné zmínit velmi dobrý výkon obrany jak domácích tak hostů. Také díky tomu skončil zápas bezbrankovou remízou.



Ohlasy k zápasu


SK Vacov
Marek Valta: "Tato remíza hodně mrzí! Předvedli jsme opět dobrý výkon, avšak chybělo nám troška štěstí v koncovce. Musíme to hodit za hlavu a v dalším zápase na půdě Cehnic vyhrát."

TJ Sokol Střelské Hoštice
Petr Janoch: "V utkání ve Vacově jsme přečkali počáteční nápor soupeře a následně začali ohrožovat domácího brankáře i my. Jasné brankové příležitosti však neproměnili Lacko a Šefčík. Po změně stran jsme si již žádnou vyloženou šanci nevypracovali, a protože domácí mužstvo ze dvou gólovek také neskórovalo, skončilo utkání remízou. U nás zaslouží velkou pochvalu brankář T. Vlk a stoper R. Květoň."



Sestavy


SK Vacov
T. Lácha [-] - M. Vítovec [-] , M. Valta [-] (89. T. Sova [-] ) , D. Makas [-] (69. J. Bubík [-] ) , F. Zitta [-] , M. Moutelík [-] , A. Bujok [-] , J. Mls [-] (14. K. Procházka [-] ) , J. Ketzer [-] , L. Král [-] (61. A. Jírovec [-] ) , J. Červenka [-]

TJ Sokol Střelské Hoštice
T. Vlk [-] - J. Strnad [-] , M. Kokrda [-] (90. J. Šíp [-] ) , K. Kohout [-] - P. Hlava [-] , R. Květoň [-] , V. Braťka [-] (77. O. Koudelka [-] ) , R. Lacko [-] , P. Lemberger [-] - M. Červený [-] (89. J. Podloucký [-] ) , D. Šefčík [-] -

ŽK: 27. D. Makas - 54. V. Braťka , 88. M. Kokrda .
Hráči zápasu: M. Vítovec - T. Vlk .
Počet diváků: 88. Rozhodčí: BARTŮNĚK Pavel - DAŇHEL Tomáš, ZLOCH František.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Vacov doma vyhraje o 2 góly.

Tip: výhra domácích