1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.09.2021 17:00

6.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jediná branka rozhodla souboj v Lubech


Branky


21

Svatobor Hrádek se nachází na chvostu tabulky a po utkání v Lubech se od něj ani neodlepí. Domácí celek se na svého soupeře připravil a jedinou brankou nakonec rozhodl o svém vítězství.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas bez branek

První poločas byl z obou stran takový nevýrazný, až později se více domácí dostávali do tempa. Několik šancí na změnu bezbrankového stavu měl například lubský Jerome Cole, avšak síť za Rybou se nezavlnila. 

Červené karty a rozhodující gól

O poznání zajímavější byl druhý poločas, který nabídl jednak spoutu karetních soubojů a později i jedinou branku utkání. Ale postupně. Dlouho se nemohl ani jeden z týmů prosadit a bojovalo se takřka o každý metr na hřišti. Několikrát i za hranicí pravidel, což v 78. minutě vyvrcholilo červenou nadílkou. Za druhý hrubý faul v zápase obdržel druhou žlutou kartu Basha Serhii, ale ze hřiště neodcházel sám. Po faulu se po něm totiž ohnal faulovaný Gajdečka Štěpán, kterému bez kompromisu udělil sudí Mudra rovnou červenou kartu. Početní výhoda tak byla ta tam a dohrávalo se po deseti lidech na obou stranách. Většího prostoru na hřišti nakonec využili lépe domácí, za ktré v 85. minutě vsítil nakonec jedinou branku utkání Přemysl Voráček.



Ohlasy k zápasu


TJ Start Luby
Stanislav Skala, trenér: Chtěli jsme vstoupil do zápasu stejně jako s Rokycany, což se nám nepodařilo, ale nakonec jsme utkání zvládli. Myslím si, že jsme vyhráli zaslouženě. Měli jsme více šancí a pohlídali jsme asi nejnebezpečnějšího hráče Hrádku, Kočího. Hosté se o body připravili zbytečným vyloučením Gajdečky. Doufám, že na vítězství navážeme i v dalších zápasech se Svéradicemi a v derby s Mochtínem, které nás následně čeká. Asi nejlepším hráčem zápasu byl Jerome Cole, utkání se také povedlo Přemkovi Voráčkovi, který nakonec utkání rozhodl.

TJ Svatobor Hrádek
Karel Mareš, trenér: První poločas byl bez větších šancí na obou stranách, až ke konci půle si hosté vy. Ve druhé půli domácí hrozili zejména ze standardních situací. Nedisciplinovaností Gajdečky jsme se nechali připravit o početní výhodu a možný bodový zisk.



Sestavy


TJ Start Luby
D. Šít [-] - J. Cole [-] , M. Vejskal [-] , H. Pikhart [-] (72. M. Sysel [-] ) , J. Holý [-] (82. M. Irlbek [-] ) , P. Voráček [-] , V. Petrželka [-] , J. Voráč [-] (89. D. Beránek [-] ) , T. Blohmann [-] , K. Šleis [-] , . Basha [-]

TJ Svatobor Hrádek
V. Ryba [-] - J. Sekyra [-] (85. R. Holeček [-] ) , R. Kočí [-] , S. Ryba [-] , J. Kutil [-] , A. Štěpán [-] , L. Šoural [-] , F. Mareš [-] , J. Pojar [-] , Š. Gajdečka [-] , M. Kolář [-]

ŽK: 51. V. Petrželka , 65. . Basha - 11. A. Štěpán , 53. J. Sekyra . ČK: 78. . Basha - 78. Š. Gajdečka .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Mudra Zdeněk - SLADKÝ Stanislav, NESVADBA Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jakub Volák

Expert: Karel Mareš
Tip experta: remíza

Luby po výhře v Rokycanech budou na vítězné vlně. Naopak Hrádek po ostudě s Košutkou bude chtít napravit prohru z domácího utkání.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Domácí musí bodovat, domácí fanoušci je poženou ke tjem bodům. Domácí jsou jistovka !!

Tip: výhra hostů

Oba dva týmy jsou horkokrevné a čekám tvrdé utkání ovšem hosté překvapivě vyhrají v Lubech 0:2

31. 8. 2021 23:52
Jardo tady s tebou nemohu souhlasit, hrádek je otřesný, zatímco luby vypadají že jsou na vzestupu.
1. 9. 2021 00:12
Tady musím souhlasit s Jijkou Jajdo, promiň prostě domácí si jdou pro tři body

Tip: výhra domácích

31. 8. 2021 23:52
Jiřino nesouhlasím s tebou, je vidět, že u nás jsi kapitán k hov*u

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích