4:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.08.2021 18:00

15.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas byl zrušen

O výhře rozhodli domácí v poslední pětiminutovce


Branky


25. J. Šafár , 70. J. Šafár , 85. J. Brož (p.) , 89. R. Otcovský - 10. J. Sekyra , 47. J. Sekyra
13

Hrádek čekala ve středu dlouhá pouť až na sever Plzeňska, kde na umělém povrchu měl vzdorovat domácí Žihli, která je doma nevyzpytatelná. Výsledkem pak bylo šest vstřelených branek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Sekyra se Šafárem se prali o skóre

Jako první udeřili hosté, kteří využili dlouhého autu a Jan Sekyra v 10. minutě dával na 0:1. Čtvrt hodiny trvalo, než se dokázali po několika šancích prosadit i domácí. Po rohovém kopu se ke střele dostal Jaroslav Šafár, který pozvedl domácí fanoušky z laviček k oslavě pěkné branky. Domácí následně převzali aktivitu, ale do přestávky se jim už vsítit nepodařilo.

 

Poslední pětiminutovka

A Sekyra se Šafárem soutěžili dál. Nejdříve však opět zaúřadovali hosté. Po přímém volném kopu, který domácí brankář pouze vyrazil před sebe, se jako první k míči dostal Jan Sekyra a poslal hosty opět do vedení.

 

Domácí se dlouho trápili v koncovce, a to až do 70. minuty, kdy stav utkání srovnal na 2:2 opět Jaroslav Šafár, který využil průnikové přihrávky a Rybovi nedal šanci. Domácí chtěli víc a štěstí jim šlo naproti. Ve prospěch domácího celku byl pět minut před koncem odpískán pokutový kop za faul na Masopusta, který následně proměnil Jiří Brož a o další 4 minuty později uzavřel výsledek a všechny naděje hostů na body Robert Otcovský.



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Žihle
Robert Otcovský, trenér: V 1. půli jsme opět nechali lacině dostat soupeře do vedení po standardní situaci z autového vhazování. Naše vyrovnání pak přišlo z rohu a poté jsme nedokázali proměnit spoustu dalších šancí. Po nešťastném začátku druhé půle jsme opět dostávali do tempa a i díky penaltě nakonec utkání obrátili na naší stranu. Zasloužené, ale vydřené vítězství.

TJ Svatobor Hrádek
Karel Mareš, trenér: Bod byl blízko, ale zbytečnou penaltou v závěru jsme ho ztratili. Hrozili jsme především ze standardních situací. Domácí měli více ze hry a vytvořili si více brankových příležitostí.



Sestavy


TJ Slavoj Žihle
J. Huček [-] - J. Masopust [-] , J. Šafár [-] , O. Čapek [-] , M. Morgenstern [-] , R. Otcovský [-] , S. Peterka [-] (12. J. Brož [-] ) , F. Půta [-] , J. Buček [-] , L. Rázek [-] , J. Kubíček [-]

TJ Svatobor Hrádek
V. Ryba [-] - F. Mareš [-] , A. Štěpán [-] , R. Kočí [-] , J. Kutil [-] , S. Ryba [-] , M. Kolář [-] , L. Šoural [-] , J. Sekyra [-] , P. Slopovský [-] , Š. Gajdečka [-]

ŽK: 54. J. Masopust - 73. A. Štěpán , 76. M. Kolář , 79. J. Kutil .
Hráči zápasu: J. Šafár .
Počet diváků: 75. Rozhodčí: ŠKARDA Jiří - ŠPIRAL Václav, NESVADBA Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Jakub Volák

Expert: Zbyněk Smolík
Tip experta: remíza

Tady to vidím na remízový zápas. Žádný pohledný fotbal se tu na umělce asi hrát nebude. Tipuji výhru Žihle na penalty.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích