Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.10.2015 14:30

10.kolo, Plzeňský | Tachov | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Halže vyloupila ve šlágru kola nečekaně Újezd, bylo to však velmi těsné


Branky


0

Když jsem naposledy mluvil před utkání s kapitánem Halže, tak mi prozradil, že jen doufá, aby si z Újezdu jeho tým nevezl nějaký ostudný debakl a mohl ze spartské půdy odjíždět se zdviženou hlavou. A kdyby z toho nakonec bylo nějaké těsné vítězství, byl by to pro Halži velký úspěch. Některým se to možná mohlo zdát, jako neuskutenitelný sen, jenomže Halže tomu věřila, a když v něco věříte, rozhodně to nemožné není. Navíc všichni vědí, že Hlaže má velkou kvalitu a je hodně nebezpečná a výkony lídra tabulky jsou často kolísavé a ne až tak přesvědčivé. A to se potvrdilo. Halže otočila utkání a nakonec zvítězila 3:2. Pro Újezd to znamená jediné, sestup z první příčky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Újezd rychle vedl, ale Halže jeho náskok do konce poločasu setřela

Nádherné utkání sledovali diváci na hřišti lídra tabulky. Jako soupeř přijela Spartě velmi silná a kvalitní Čechie Halže, která si o pozornost řekla minimálně svými výsledky z posledních zápasů. Hrálo se ve velkém tempu, velmi kombinačně a rychle. Oba týym se snažili své akce řešit přímočaře a mimo mnoha šancí bylo k vidění také hned několik velmi pohledných akcí a kombinací. O důležitou první branku se navíc už v osmé minutě postaral Pavel Pavlík a zdálo se, že utkání bude veli bohaté i na branky. Jenže od té doby to byla jen jedna šance za druhou, jedna akce za druhou, ale sítě se najednou přestaly vlnit. Vstřelit branku se ale v první poločase přeci jen podařilo někomu vsítit a byla to parádní branka. Střelou z obrovského úhlu, téměř z brankové čáry, se trefil Jan Strouhal, který namísto centru nečekanou ranou brankáře dokonale překvapil a vymazal náskok domácích. Více už však nic, a tak bylo před druhou půlí stále vše otevřené.

Halže utkání otočila, ale poté také musela čelit vyrovnání

Ve druhé polovině byla hra snad ještě zajímavější, k pohledné ofenzivní hře totiž oba týmy musely přidat ještě dobře zajištěnou hru dozadu a o to zajímavější a především kvalitnější to bylo. Proto se dalo očekávat, že bude tato půle na branky možná ještě chudší a o to důležitější bude to, kdo se dostane rychleji do vedení. To se podařilo už v šestapadesáté minutě se trefil při samostatném úniku podruhé Jan Strouhal, který tak odčinil opravdu velké množstív svých zmařených šancí. Chvíli na to mohli hosté rozhodnout, když po rohu perfektně hlavičkoval jeden z jejich hráčů, ale proti tomu rázně byl skvělý David Mrázek. Toho Újezd rychle využil a ve dvaašedesáté minutě opět vyrovnal, když přesně pálil Petr Hlůžek. Vše bylo zese otevřené a velmi napínavé. Hra se navíc stále více vyostřovala a situace na hřišti začínala být stále vyhrocenější, zejména pak po další brance hostů, o kterou se prosadil v přečíslení střelou k tyči René Mrenka. Ta už byla také vítězná. Újezd se ještě pokoušel utkání opět vyrovnat, ale také na straně hostů stál kvalitní brankář Jakub Pýcha, který se už o zbytek jejich střel postaral a udržel svému týmu tři body. Pro Halži je to velmi cenné vítězství, které ji dostává už na šesté místo, odkud má na dosah už i třetí Baník Stříbro.



Ohlasy k zápasu


TJ Sparta Dlouhý Újezd B
Sparta Dlouhý Újezd: Dlouhý Újezd se k utkání zatím ještě nestačil vyjádřit.

TJ Čechie Halže
Lukáš Kormoš (Čechie Halže): Byl to parádní zápas s mnoha šancemi na obou stranách. Oba týmy ale ovlivnila střelecká impotence. Byl to velmi pohledný a rychlý zápas, podle mě, dokonce jeden z nejlepších a nejhezčích letošní sezóny. Soupeř byl hodně silný a kousal. Sudí jim v padesáté minutě vyloučil hráče a od té doby jsme se s ním paradoxně trápili ještě více. Bylo to nakonec hodně vyhrocené, nejen kvůli výsledku, ale myslím, že ani sudí neodvedl dobrou práci a na obě strany pískal špatně. Máme ale tři body a s tím jsme spokojeni.



Sestavy


TJ Sparta Dlouhý Újezd B
D. Mrázek [-] - T. Bizoň [-] - E. Dravecký [-] , P. Pavlík [-] , J. Horváth [-] (46. R. Chrastina [-] ) , D. Bukva [-] - P. Hlůžek [-] - O. Bučan ml. [-] , P. Jadlovský [-] , P. Chejnovský [-] , R. Bučan [-]

TJ Čechie Halže
J. Pýcha [-] - T. Ježdík [-] , J. Strouhal [-] , J. Korda [-] , L. Lazorka [-] , R. Mrenka [-] , T. Vávra [-] , K. Horák [-] , L. Kormoš [-] , J. Typovský [-] , K. Bauer [-] (46. J. Heinzl [-] )

ŽK: 5. P. Chejnovský , 15. T. Bizoň , 25. R. Bučan , 33. P. Hlůžek - 70. R. Mrenka , 73. J. Strouhal , 81. J. Korda , 85. L. Kormoš . ČK: 50. T. Bizoň .
Místo: Dlouhý Újezd. Počet diváků: 55. Rozhodčí: Loukota Petr - JÜTHNER Ludvík (N), ZAJÍC Lukáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.