Ondřej Šebor: Nesmíme nechat fotbal chátrat. Děti, pojďte hrát fotbal!

Páteční den si opět zpestříme několika mála slovy aktuálně nejužitečnějšího hráče soutěže, tedy alespoň toho uplynulého víkendu. Na trůn se po dvoutýdenní pauze vrátil reperezentant Tisové. Tentokrtá si může zlato pomyslně na krk zavěsit Ondřej Šebor (Zetor Tisová), který řídil až nečekaně snadnou kanonádu svého týmu proti celku velmi nebezpečných Trpíst. Především díky jeho precizní hře ve středové řadě Tisová hladce zvítězila a oslavila další body, které pro ní nejspíš budou znamenat mistrovský titul. I o tom a o postupu se nám Ondřej trochu rozpovídal, tak se na to pojďme mrknout. Přeji příjemnou zábavu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Jak byste ohodnotil Váš víkendový zápas?
Zápasy moc nehodnotím, to nechávám na divácich a trenérech. Většinou vycházím jen z pocitu, jaký ze hry mám a po posledním zápase jsem byl spokojený.
Přemýšlíte o postupu? Jak myslíte, že byste si ve vyšší soutěži vedli?
O postupu se u nas v kabině mluví od doby, kdy jsem do týmu přišel, takže se přemýšlelo a přemýšlí intenzivně. A pokud vím, tak už postup je víceméně jistý. Vyšší soutěží jsem prošel a vím, že okresní přebor u nás hrají v první desítce hodně vyrovnané týmy. Takže to bude velmi těžké. Myslím, že půjde hlavně o to, kolik nasbirame v první polovině soutěže bodů.
Jaké byly na začátku sezóny Vaše cíle, jste spokojení?
Troufám si říct, že ano. Trochu sice balancujeme se začleněním jednoho spoluhráče do týmu, ale už si to pomalu sedá a cítím, že jsme na dobré cestě.
Jak byste nám popsal sezónu ve Vašem podání, prošli jste si nějakou krizí, co se stalo a podobně?
Připadá mi, ze máme krizi každý zapas, jde jen o to, jak velkou. Nicméně po horším začátku se teď na hřišti cítím o dost lépe. Je to hlavně tím, že uz máme v týmu každý svůj post a pracujeme každž na tom svém. Samozřejmě ale jako tým.
Který ze soupeřů Vám dal nejvíce zabrat?
Nejhorší pocit ze hry, a i z průběhu utkání jsem měl po zápase v Kšicich, na těžkém terénu proti těžkému soupeři, tam jsme se nadřeli na výhru nejvíce.
Mohl byste se s námi podělit o nějakou vtipnou historku z fotbalového prostředí?
Historky nejsou mou doménou, ale srandy je vždy nejvíce s našimi fanoušky, kteri nas doprovází na každý zapas, a tímto bych jim chtěl poděkovat za podporu.
Máte na závěr pro naše diváky nebo spoluhráče nějaký vzkaz?
Cítím velikou krizi, která pronásleduje okresní fotbal. Nevím, jak v ostatních okresech, ale v tom našem určitě. Týká se to hlavně žactva a dospívajících hráčů, kteří se začleňují do dospělého fotbalu. Vím, že je sportů a koníčků v dnešní době nepřeberné množství, i přesto ale posílám vzkaz rodičům. Nenechejte zaniknout jednu z našich nejatraktivnějších her a zkuste děti přivést do nějakého žákovského týmu.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.