Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.10.2020 15:30

9.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stěbořice daly sedmičku Kylešovicím


Branky


17

Stěbořice vyhrály o šest branek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Stěbořice vedly o dvě branky

Stěbořice přivítaly na svém trávníku tým z Kylešovic. A Stěbořice začaly pěkně zhurta, když ve 3. minutě Martin Dietrich z vápna prostřelil k tyčce hostujícího brankáře – 1:0. O čtyři minuty později napřáhl z dvaceti pěti metrů Vavrečka a míč se zatřepetal v šibenici – 2:0. Po čtvrthodině hry neproměnil samostatný nájezd domácí Jamnický.  Ve 22. minutě si střílený centr Kokoška nešťastně srazil do vlastní sítě Dočkal – 3:0. O čtyři minuty později opět Jamnický selhal v samostatném nájezdu. Stěbořice se ukolébaly a polevily ve hře, a na konci poločasu po krásné akci snížil hostující Vavrečka – 3:1. 

Stěbořice navýšily vedení

V první šanci druhého poločasu se objevil domácí Burda, ale nájezd neproměnil. Na druhé straně se stejně vedlo i Škulavíkovi. Deset minut po pauze vystřelil Paleta a Šmalcova dorážka skončila pak v síti hostující branky – 4:1. V 58. minutě narýsoval Kokošek přesnou přihrávku na Martina Dietricha, který pohodlně zavěsil – 5:1. V 77. minutě si povodil Prusek dva obránce a naservíroval balon na hlavu Kokoška, který byl nekompromisní – 6:1. V 79. minutě krásně vystřelil stěbořický Prusek, a jeho střelu z pod šibenice vytáhl na roh gólman Richter. Definitivní tečku za zápasem udělal nechytatelnou střelou Kokošek - 7:1. V závěru ještě Stěbořice zahodily Pruskem penaltu, která byla nařízena za faul na Pruska.

 

V příštím kole jedou Stěbořice do Litultovic. Kylešovice budou hostit Jakartovice.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Stěbořice
Ondřej Šumbera (trenér): Splněná povinnost. Byli jsme jasně lepším týmem, ale chtěl bych pochválit soupeře, že chtěl hrát fotbal a pouze nebránil.

FK Kylešovice
Patrik Kozelek (hrající trenér): Začátek zápasu byl pro nás strašidelný, bohužel jsme brzy prohrávali o 3 góly po našich chybách. Na malém a téměř nepřizpůsobivém hřišti k hraní jsme měli problém si přihrát a zpracovat míč. Snažili jsme se kombinovat, což jsme po krásné akci zúročili gólem Vavrečky. Jakmile jsme dali gól na 3:1, šlo vidět, že domácí znervózněli a začali se hádat. Toho jsme po poločase chtěli využít, k první šanci se ale dostali domácí, tu ale neproměnili. Poté jsme se dostali my do šance, kterou Škulavík po nájezdu na brankáře nedokázal využít. Bohužel jsme dostali po absolutním ofsajdu, který neodmával domácí pomezní, gól na 4:1 a zapas už se jen dohrával. Chci důrazně podotknout, že celý zápas jsme byli pod tlakem pomezních a rozhodčího, kdy nám odmávali úplně nesmyslné ofsajdy, a na druhé straně proti nám neodmávali téměř nic. Jsem znechuceny z naši hry, ale tak stejně z výkonu rozhodčích, protože tohle není první zapas. A jestli se takhle děla fotbal, tak nemám k tomu co říct. I přesto gratuluji domácím k výhře, dostávali se častěji do šanci a měli navrch.



Sestavy


TJ Sokol Stěbořice
J. Losert [-] - M. Josefus [-] , D. Burda [-] , V. Graca [-] (54. K. Havlásek [-] ) , M. Dietrich [-] (63. M. Kokeš [-] ) , O. Šmalec [-] , R. Kokošek [-] , M. Jamnický [-] , M. Paleta [-] , P. Čavera [-] (63. O. Fidler [-] ) , P. Vavrečka [-]

FK Kylešovice
T. Richter [-] - V. Dočkal [-] , D. Škulavík [-] , M. Vavrečka [-] , J. Vocetka [-] (65. P. Kozelek [-] ) , M. Holčapek [-] (79. T. Dihel [-] ) , J. Fruncek [-] , P. Kozelek [-] , T. Felkel [-] , M. Rampáček [-] (56. V. Černohorský [-] ) , F. Otipka [-] (83. P. Adamczyk [-] )

ŽK: 55. P. Kozelek , 70. M. Vavrečka .
Hráči zápasu: R. Kokošek .
Počet diváků: 47. Rozhodčí: NEDĚLA Martin - BUKOVSKÝ Josef, PIVOVARČÍK Miroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
5. 10. 2020 02:27
Zápas se hrál na podmačenem hřišti kde balón stal často ve vodě, po 20 minutách hřišťe vypadalo jako pole a zápas se neměl dohrát. Výkon rozhodčích nechci komentovat jinak bych už nemohl hrát fotbal, když jedete na vesnici musíte stim počítat a připravit si na to hlavu ale ve Stěbořicich je to moc okate.
4. 10. 2020 11:17
Můžu jen potvrdit slova hostujícího trenéra.Páni rozhodčí od začátku tlačily domácí k povinné výhře jak píše pan domácí trenér.Jak mohl napsat k povinné výhře.Každý zápas snad začíná od nuly.Pomezní mávali neuvěřitelné věci.U toho jednoho který byl z lávky domácích se nedivím,ale na druhé pomezní čáře rozhodčí delegovaný okresním svazem to už je na pováženou.A k panu hlavnímu se nemá cenu ani vyjadřovat jelikož tento rozhodčí nepokazil první zápas.Ten to pískal hned od začátku domácím.Škoda jen že není více rozhodčích aby si mohl svaz vybírat,protože tento člověk by si nezapískal.

Tip: výhra domácích

Tomáš Holata

Expert: Matyáš Holčapek
Tip experta: remíza

Remíza - Kylešovice budou hladové po prvních bodech a Stěbořice podcení soupeře.

Tip: výhra domácích

Administrátor klubu, Fotograf, Funkcionář - TJ Vřesina | Moravskoslezský | Opava

Tip: výhra domácích

Stěbořice musí v našlapané elitě vedení skupiny bodovat naplno jinak jejich plán bude mít další trhlinu

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích