0:4
(0:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.08.2020 17:00

2.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Žihle nezopakovala loňské překvapení


Branky


18

Minulý rok se oba týmy ve druhém kole střetli taktéž na žihelské umělce, kdy domácí hosty překvapili výhrou 2:0. Tentokrát se nic takového nestalo a hosté si zaslouženě odvezli 3 body. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase bylo hotovo

Pro Žihli nezačal zápas dobře. Už v 5. minutě lovil míč ze své sítě Huček, když jej za jeho záda poslal petřínský Petr Škarda. Na hostech bylo znát, že s umělým povrchem mají zkušenosti a malý prostor jim nedelá problém. Ale domácí se snažili několikrát soupeře vepředu překvapit a vzadu bránili jejich nebezpečné akce vcelku zodpovědně - do 30. minuty. Následovalo několik individuálních zaváhání a Petřín v rozmezí 33. a 36. minuty zaznamenal dvě branky. DO střelecké listiny se zapsali Jan Vodrážka s Dominikem Vovesem. Do přestávky se už střelecká potence hostů uklidnila a domácí si mohli odpočinout.

Klidný průběh druhého poločasu poznamenal dvakrát Kordík

Jak už nadpis druhého poločasu napovídá, zápas už se vesměs jen dohrával. Hrálo se v klidu, tzv. "bez násilí" a kromě několika neproměněných šancí se nic vážného nestalo. Tuto idilku narušil jen domácí Šafář, který, jako o dvě minuty později Kordík, obdržel žlutou kartu za hrubší faul. Nicméně druhý jmenovaný své počínání o deset minut napravil vstřelením poslední branky zápasu. Za to Žihle se doma střelecky neprosadila.



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Žihle
Robert Otcovský, trenér domácích: Od nás chyběl dostatečný důraz a využití našeho malého hřiště. Ale Petřín byl nad naše síly, soupeři dokázali procházet 1 na 1. Je složité hrát s mladými kluky, kteří se rychle dostanou do vedení a následně jim opadnou zábrany. Jsou si jistější na míči a hrají "na pohodu". Toho jsme se nevyvarovali a nakonec na to doplatili.Doufám že brzy už nějaké body přidáme.




Sestavy


TJ Slavoj Žihle
J. Huček [-] - J. Masopust [-] , S. Peterka [-] , J. Šafár [-] (83. L. Meiner [-] ) , T. Přibyl [-] , M. Morgenstern [-] , J. Brož [-] (77. P. Malý [-] ) , L. Milan [-] , R. Otcovský [-] , L. Rázek [-] , J. Čapek [-]

SK Petřín Plzeň B
V. Suchý [-] - M. Fikrle [-] , P. Škarda [-] , M. Kordík [-] , P. Řezníček [-] (77. M. Vanc [-] ) , J. Šulc [-] , J. Levý [-] (75. L. Maxa [-] ) , M. Štefl [-] (83. J. Treml [-] ) , D. Voves [-] , J. Vodrážka [-] , J. Tětek [-]

ŽK: 61. J. Šafár - 23. J. Levý , 63. M. Kordík , 84. M. Vanc .
Hráči zápasu: D. Voves .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: Frgal Lukáš - ŠLAJS Jakub, SIROVÝ Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra hostů

Hosté moc bodů nerozdávají a tentokrát to opět bude větším rozdílem.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů