4:0
(3:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.11.2015 14:00

13.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Horažďovice nepustily Košutku k zakončení


Branky


0

Horažďovice přivítaly na domácí půdě celek Košutky. Soupeři uštědřily čtyři góly a pohlídaly si svoji branku, která zůstala neohrožená.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zápas rozhodla v podstatě už první půle

Domácí Horažďovice vstoupily do utkání velmi aktivně. V sedmnácté minutě otevřel skóre Michael Forman a v pětadvacáté minutě na něj navázal Marek Šafanda. Košutka za tohoto stavu ještě bojovala, ale příliš se jí nedařilo a k ohrožení horažďovické brány se nedostávala. Těsně před koncem půle přidal třetí branku domácích Josef Nauš a v podstatě bylo rozhodnuto.

Čtvrtý gól Horažďovic byla už jen třešnička

Druhá půle nebyla gólově tak bohatá, pomyslné fotbalové třešničky na dortu se domácí fanoušci dočkali v devětašedesáté minutě, kdy Rudolf Květoň upravil na 4:0 a podtrhl tak vítězství domácího celku a zasloužený bodový příděl. Košutka se k zakončení nedostala a horažďovická brána zůstala bez poskvrny.



Ohlasy k zápasu


FK Horažďovice
Miloš Boř: "Rozhodli jsme už během prvního poločasu, kdy se nám podařilo v nějaké čtyřiadvacáté minutě na 2:0, pak jsme dali do kabiny. Soupeř, nevím o tom, že by nějak hrozil, měli spíše střely z dálky, ale ve vápně nás nijak neohrozili. My jsme tak nějak hráli tu svoji hru, to se nám zatím daří a dáváme góly a to je hlavní."

TJ Košutka Plzeň
Filip Řežábek: "Trošku nám utekl začátek, dostali jsme v šestnácté minutě klasicky po hloupé chybě první gól. Ještě za stavu 2:0, když jsme prohrávali, jsme se snažili s tím něco udělat, měli jsme nějaké šance, ale pak jsme dostali třetí do šatny a bylo po zápase. No a ve druhé půli přidali akorát ještě jeden, snažili jsme se hrát, ale nic nám dneska nevycházelo."



Sestavy


FK Horažďovice
J. Rybár [-] - T. Greger [-] , V. Vrzal [-] - J. Boček [-] (66. R. Květoň [-] ) , T. Jůda [-] - M. Forman [-] (46. M. Ondřejíčka [-] ) , J. Nauš [-] (72. A. Vachuška [-] ) - M. Šafanda [-] , O. Stulík [-] , J. Janouškovec [-] , M. Greger [-]

TJ Košutka Plzeň
M. Mravík [-] - J. Holec [-] , P. Arnošt [-] (66. F. Řežábek [-] ) , P. Kalaš [-] , J. Stanka [-] (63. P. Kerndl [-] ) , J. Novák [-] , T. Forejt [-] , T. Pekník [-] (63. J. Blažejovský [-] ) , L. Kovařík [-] , J. Pekník [-] , M. Primas [-] (63. D. Triner [-] )

ŽK: 88. A. Vachuška - 35. M. Primas .
Hráči zápasu: M. Šafanda .
Místo: Horažďovice. Počet diváků: 84. Rozhodčí: König Michal - FILLINGER Miloš, KOHOUT Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.