1:3
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.09.2019 16:30

4.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Poslední čtvrthodina byla pro Jestřábku smrtící


Branky


23

Dlouho domácí vedli brankou do šatny, ale hosté dokázali v poslední čtvrthodině vyrovnat a střídající dorostenec Jan Vokřál dokonal dvěma góly famózní obrat.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pomalý a opatrný fotbal

Velimská rezerva nezačala novou sezónu zrovna nejlépe. Dvě domácí prohry zmírnilo jedno vítězství venku. Ve 4.kole nás čekal nepříjemný soupeř, který nás v minulé sezóně dvakrát porazil. Navíc hosté před týdnem vyhráli dost přesvědčivě v Libodřicích.

Trenér Ptáček to neměl jednoduché. Chybělo šest hráčů, z toho čtyři ze základní sestavy. Z áčka nastoupil jen brankař Dejmek. Na lavičku se posadili čtyři mladíci a v základu dostal poprvé od začátku šanci loňský dorostenec Kuchař Jakub.

 

Přiznám se, byl jsem pesimista. Naše mužstvo nemá jarní formu. Chybí rychlost a důraz, kondice, zkrátka je toho víc. Očekával jsem, že domácí na nás tzv. „vlítnou“ a body budou jejich. Ale domácí na nás nevlítli, naše hráče v podstatě nenapadali, couvali a asi čekali na nějakou tu chybu. Naši kluci drželi míč, přihrávali si, snažili se kombinovat, ale bylo to pomalé. Hra neměla úroveň, byla oboustranně pomalá, pro diváky nudná. Hrálo se slušně.

 

Od 15.minuty domácí zrychlili a zhruba čtvrthodinu byli častěji na naší polovině. Domácí měli větší příležitost v 16.minutě, kdy kopali roh. Centr šel přes celou branku, domácí hráč vyhrál hlavičkový souboj, ale velimský brankař Dejmek míč bravurně vyrazil na roh.

 

V poslední čtvrthodince jsou velimští opět častěji u míče, výsledkem jsou jen dvě střely zdálky, které šly nad branku. Hraješ, góly nedáváš a přijde jedna akce a prohráváš. Ve 44.mintě udělal mladý J. Ceral ve středu hřiště chybu, ztratil míč a na to domácí čekali celý poločas. Přišel protiútok, kombinace a Martin Mikeš dostává Jestřábí Lhotu do vedení. Potom končí první poločas, 1:0.

 

Parádní obrat zápasu zařídili dorostenci za podpory svého nedávného učitele M. Kyncla

Ve druhém poločase se začíná ještě pomaleji. Někteří hráči jsou snad unaveni a chodí. U nás běhá nejvíc obránce Kyncl. Trenér Ptáček se konečně zamyslel, vystřídal průměrné hráče a na hřiště poslal tři mladé, z toho dva dorostence a jednoho loňského dorostence. Přišel parádní obrat, ve který jsme už nevěřili.

 

V 55.minutě nastupují dva dorostenci Tomáš Němec a Jan Vokřál. V 65.minutě přichází mladý Dan Pych a v 68.minutě loňský dorostenec David Nezavdal. Do útoku se posunuje Martin Kyncl, loňský nejlepší střelec mužstva. Ten to rozběhal. Mladí kluci, postupně i další hráči začali běhat.

V 77.minutě, po závaru ve velkém vápně domácích, střílí „bombarďák“ Lukáš Vlk a je vyrovnáno - 1:1.  Za minutu, v 78.minutě, nás přivádí do vedení dorostenec Jan Vokřál - 1:2, po přihrávce Davida Nezavdala. Ale to není všechno. Famózní pětiminutovku završil v 82.minutě opět Jan Vokřál za pomocí domácí obrany - 1:3.

 

Nikdo tomu už nevěřil, ale vezeme ze hřiště nebezpečného soupeře všecny tři body. Za všechny fandy. „Kluci děkujeme." Utkání řídil velmi dobře rozhodčí pan Pavel Hlavička. Rozhodování mu ulehčili hráči i funkcionáři obou mužstev. Nepleťte si příjmení rozhodčího. To nebyl Hlavnička, ale Hlavička.

                                                      

Autor reportáže: Jaroslav Češpiva (VEL)

 



Ohlasy k zápasu



FC Velim B
Jaroslav Češpiva, vedoucí týmu: Jsem vedoucím béčka, ale i staršího a mladšího dorostu. Proto jsem nadšen z každého úspěchu našich mladých hráčů. A teď mi dělají radost dorostenci. Nejen to, že obě mužstva byla na 5.místě své skupiny v krajském přeboru, ale teď se prosazují i v mužstvu dospělých. Dík všem, kdo se na tom podílejí a hlavně panu Luďkovi Kostkovi. Také musím poděkovat všem klukům, resp. chlapům z Jestřábky. Hrálo se slušně, fajn fotbalové prostředí a žádné problémy. Omlouvám se, že jsme vás vyloupili, ale loni jste nám sebrali šest bodů. Ať se daří.



Sestavy


TJ Sokol Jestřabí Lhota
L. Karban [-] - J. Věříš [-] , P. Kureš [-] , T. Kubíček [-] , I. Pavlov [-] (48. A. Hojda [-] ) , J. Hron [-] , A. Krupka [-] (82. L. Fejt [-] ) , M. Klička [-] , M. Skalický [-] , L. Týma [-] , M. Mikeš [-]

FC Velim B
D. Dejmek [-] - M. Kyncl [-] , M. Hrabal [-] , L. Vlk [-] , O. Kosina [-] - A. Jehlička [-] , J. Ceral [-] (65. D. Pych [-] ) , J. Jelínek [-] , J. Zajíc [-] (55. T. Němec [-] ) - J. Nedbal [-] (68. D. Nezavdal [-] ) , J. Kuchař [-] (55. J. Vokřál [-] )

Hráči zápasu: J. Vokřál , M. Kyncl , M. Hrabal .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Hlavička Pavel - STANĚK Josef (N), DANĚK Tomáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Nučice | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jirka Stoupa

Expert: Filip Kubalík
Tip experta: remíza

Komentář redakce: Velim doposud tápe, ale možná ji zápas s vyspělou Jestřábkou nakopne. Loni ale obě utkání zvládla Lhota vždy o gól lépe.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích