Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.09.2019 17:00

3.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Nučicích řádil opět Filip Kubalík


Branky


23

Po dvou zápasech, ve kterých se Filipovi Kubalíkovi skórovat nepodařilo, ukázal v tomto, že branky dávat přes prázdniny nezapomněl. V prvním poločase zaznamenal čistý hattrick a snížil tak naděje hostů na bodový zisk na minimum. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hattrick během patnácti minut

Obě mužstva začala zápas aktivně se snahou vstřelit gól. Na straně domácích se prezentoval dvakrát aktivně hrající Kubalík, který nejprve z pravé strany střílel nad Jeřábkovu bránu a podruhé se snažil najít marně své spoluhráče před brankou Ratboře. Na straně druhé pálil z voleje povedenou ránu Vohnický, ale míč minul branku tak o třicet centimetrů.

 

V 16.min Nevšímal nacentroval na zadní tyč, tam míč vybojoval Kočí a Filip Kubalík z malého vápna málem protrhl síť - 1:0. Dokázal se prosadit poprvé v sezóně a byl z toho nakonec rovnou hattrick, a to během patnácti minut. O deset minut později zužitkoval se štěstím hlavou centr Vlasáka - 2:0 a po dalších pěti minutách zvýšil na poločasových 3:0. Dělovku Šulce z trestného kopu Jeřábek vyrazil, dokázal vytěsnit i dorážku Kulhavého, ale na třetí dorážku už nestačil.

Hosté toho mnoho nepředvedli. Do šancí se dostávali hlavně z rychlých náběhů, které pro ně připravili dobře hrající Pechar a Kesner ve středu zálohy. Jejich šance však končily většinou už na hranici vápna. Střelecké pokusy Gembiczkého, Kesnera končily většinou mimo tyčí.

Třetí čisté konto Krutský neuhájil

Druhý poločas se zápas spíše dohrával a na Ratboři bylo vidět, že není v jejich silách s výsledkem něco dělat. Frustrovaní hosté začali více faulovat a hned dva trestné kopy Marka Šulce skončily za zády Jeřábka. Nejprve do levého rohu - 4:0 a o deset minut později do pravé šibenice - 5:0.

 

Velkou příležitost měl i pětapadesátiletý matador Milan Zápotocký, který krásně zavíral na zadní tyči a jeho střela letěla jen těsně nad břevno. Bohužel v závěru zápasu Nučice inkasovaly, když Filip Kopecký dostal přihrávku na hranici ofsajdu a zkazil tak Krutskému čisté konto - 5:1

 


Ohlasy k zápasu


TJ Nučice
Filip Kubalík, hráč: První dvě kola byla velmi náročná pro nás, neměl jsem moc prostoru na vstřelení branky, obránci mě hlídali pečlivě. Dnes jsem šel do zápasu s tím, že za každou cenu chci skórovat. Jsem hrozně rád, že se mi to povedlo a dokonce hattrickem. Ale důležité jsou tři body, které u nás zůstaly. A za týden těžký mač v Plaňanech o první flek.




Sestavy


TJ Nučice
T. Krutský [-] - L. Kulhavý [-] (70. M. Zápotocký [-] ) , P. Nevšímal [-] , D. Kočí [-] , J. Novák [-] , T. Vlasák [-] , F. Kubalík [-] , M. Jícha [-] (46. J. Vedral [-] ) , J. Souček [-] , K. Hurtík [-] , M. Šulc [-]

TJ Slavoj Ratboř
D. Jeřábek [-] - J. Pechar [-] , V. Švarc [-] , J. Adámek [-] (65. M. Uher [-] ) , D. Kemza [-] , J. Mbemba [-] , T. Beran [-] (46. M. Adámek [-] ) , M. Kopecký [-] , M. Kesner [-] , L. Vohnický [-] (54. D. Tomášek [-] ) , Z. Gembiczki [-] (46. J. Kovařík [-] )

ŽK: 41. P. Nevšímal , 70. D. Kočí , 87. T. Krutský - 30. V. Švarc , 60. J. Mbemba .
Hráči zápasu: F. Kubalík , M. Šulc .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: BAROCH Vladimír - HOUDEK Petr (N), SEMERÁK David (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jirka Stoupa

Expert: Tomáš Freund
Tip experta: výhra domácích

Komentář redakce: Poslední vzájemné zápasy se datují v ročníku 15/16, kdy Ratboř dokázala v Nučicích vyhrát a doma brala dva body. Letos je nejspíš šance obrácená, ale proti papírově slabším soupeřům se Nučickým nehraje dobře. Zlomí domácí toto pravidlo?

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Nučice | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích