K. Moric 33.
K. Moric 59.
L. Mrva 77.
O. Vlha 90. (p.)
4:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.05.2019 16:30

22.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Píšť rozhodla ve druhém poločase


Branky


33. K. Moric , 59. K. Moric , 77. L. Mrva , 90. O. Vlha (p.) - 35. J. Schneider
13

Po vyrovnaném poločasu, dala Píšť ve druhé části tři góly a vyhrála.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný poločas

Píšť si v nedělním odpoledni pozvala tým z Vávrovic, aby s ním změřila své síly. V prvním dějství diktovala tempo hry družina trenéra Rozhona, i když žádnou stoprocentní šanci si nevytvořila. Nebezpečná byla hlavně ze standardních situací a přímých kopů, kde sázela hlavně na vysoké hráče. Po dvaceti minutách nastřelili hosté břevno. V 33. minutě doklepl míč po centru Kudlíka balon do prázdné brány Karel Moric, který tak protrhl svou jarní střeleckou smůlu– 1:0. O dvě minuty později srovnal skóre Schneider, který místo centru vystřelil a míč přeplachtil domácího brankáře Blahuta – 1:1. V poslední desetiminutovce se už nic podstatného nestalo a oba týmy šly do kabin za nerozhodného stavu. 

Píšť dala tři góly

Ve druhé půli se hra na hřišti opticky srovnala, přesto Píšť díky své produktivitě vstřelila tři branky. V 54. minutě se vávrovičtí hodně zlobili na hlavního arbitra, když byl Pchálek sražen v úniku na brankáře, a rozhodčí tasil jen žlutou kartu. Po hodině hry přesně odcentroval Vlha, a Karel Moric z boku pokořil svým druhým gólem brankáře Banateku – 2:1. V 77. minutě vrátil odražený roh kapitán Patrik Moric na hlavu Ladislava Mrvy, který nekompromisně zatloukl balon do sítě – 3:1. V poslední minutě ještě fauloval hostující gólman Banetka Návrata v pokutovém území a Vlha z penalty zavěsil – 4:1. 

 

V příštím kole jede Píšť do Březové. Vávrovice budou hostit Jakartovice.

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Slavia Píšť
Martin Rozhon (trenér): Těžký soupeř předvedl své kvality. Nám oproti minulým zápasům vázla kombinace. Zápas to byl skoro bez šancí, a ty které jsme měli, tak jsme je narozdíl od minulých zápasů dokázali zužitkovat.

FK NOVA Vávrovice
Zdeněk Richlý (trenér): Hodně nám chyběl ve středu Jan Morisch, který hru uklidňuje. V první půli byli domácí lepší, ale hrozili jen ze standardek a přímých kopů. Poločas skončil nerozhodně. Ve druhém jsme se sice zlepšili, ale góly dával soupeř. Moc se mi nelíbil výkon rozhodčího, který měl po zákroku na Pchálka, který by šel sám na branku, tasit červenou, nikoliv žlutou kartu. Třeba by se zápas vyvíjel jiným způsobem. Náš problém je ale jinde, útočíme v málo lidech a chybí nám finální fáze.



Sestavy


TJ Slavia Píšť
T. Blahut [-] - D. Rozhon [-] , P. Moric [-] (87. F. Klösel [-] ) , K. Moric [-] (90. F. Grabica [-] ) , O. Vlha [-] , D. Mrva [-] (62. M. Návrat [-] ) , J. Lazar [-] (69. L. Svoboda [-] ) , J. Rzidký [-] , D. Sedláček [-] , L. Mrva [-] , T. Kudlík [-]

FK NOVA Vávrovice
L. Banetka [-] - D. Galvas [-] (73. P. Váleček [-] ) , M. Schoppik [-] (75. T. Šenk [-] ) , J. Lichovník [-] , O. Levák [-] , F. Mrusek [-] (77. J. Chryczyk [-] ) , D. Klein [-] , M. Sedláček [-] , J. Lichovník [-] , V. Pchálek [-] , J. Schneider [-]

ŽK: 47. D. Mrva , 53. J. Rzidký , 86. M. Návrat - 51. M. Schoppik , 90. L. Banetka .
Hráči zápasu: K. Moric - L. Banetka , V. Pchálek .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: POLÁK Jiří - VINÁREK Vojtěch, HEIDUK Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Holata

Expert: Bohumír Lorenz
Tip experta: výhra hostů

Vávrovice mají na jaře opravdu dobrou formu, ale Píšť jim určitě nedá nic zadarmo. Nicméně já tipuji dvojku.

Administrátor klubu, Fotograf, Funkcionář - TJ Vřesina | Moravskoslezský | Opava

Tip: výhra domácích

Píšť si svou kvalitu hry stupňuje a Vávrovice hrajou nevyzpytatelný fotbal - body budou doma

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích