1:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.11.2018 14:00

1.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Soupeři se rozešli smírně


Branky


20

Dobroslavice vedly. Jakartovice po pauze vyrovnaly. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dobroslavice šly do vedení

V prvním poločase na hřišti zcela dominovaly Dobroslavice, které se ujaly vedení už po sedmi minutách, když kapitán Vujtik rozehraval standardku z půlky hřiště a míč vyslal přímo na branku, kdyz ho lehce hlavou liznul domácí obránce Heinzke a míč zapadl za tyc mimo perimetr gólmana Janecha 0:1. i v dašlím průběhu první půle si vytvářely příležitosti jen hostující hráči. Voves se dobře obtočil s míčem na rohu vápna a střelou na zadni tyč trefil spojnici branky. Za pár okamžiků Chromečka vyhrál souboj u lajny a řítil se z úhlu na branku, zvolil střelu na zadni tyč, ale domácí brankář Janech vytěsnil skvělým zákrokem jeho pokus na roh. Jakartovice se za první půli k ničemu nedostaly.

Jakartovice vyrovnaly

Ve druhé části Jakartovice prostřídaly, změnily trošku rozestavění a zlepšily svůj herní projev. V prvním náznaku šace se objevil po přihrávce Urbana Sváček, který si ale míč přišlápl a hostující obrana odkopla míč do bezpečí. Dobroslavice byly ale nadále nebezpečnější. Chromečka našel přesně kříženým pasem ve vápně Vovese, ten z druhého dotyku střílel po brance, ale obránce jeho střelu tečoval na tyč jakartovické branky. Chromečka pak o chvíli později kopal standardní situaci z velkého úhlu a jeho pokus skončil na domácím břevně. Domácí dokázali vyrovnat dvacet minut před koncem, když na začátku akce stál Urban, který posunul na Sváčka, jenž uvolnil Heinzkého, a ten nedal Vajdovi žádnou šanci – 1:1. V poslední dvacetiminuovce se už nic nestalo a oba soupeři se rozešli smírně. Po podzimu jsou oba týmy s rozdílem jednoho bodu uprostřed tabulky. 



Ohlasy k zápasu


FK Jakartovice
Josef Martinka (trenér): V prvním poločase ovládli hru hosté, my jsme neměli nic. Oni dali branku a měli ještě další šance. Ve druhém jsme přeskupili se sestavu, prostřídali jsme a prvních dvacet minut byli aktivnější. Vyrovnali jsme a závěr zápasu se už jen dohrával. S bodem myslím byli spokojené oba týmy.

TJ Sokol Dobroslavice
Václav Chromečka (hráč): Do zápasu jsme vstoupili ve velkém stylu, dali jsme rychlou branku a měli ještě několik příležitostí na zvýšení, domácí nebyli vůbec v zápase. Po změně stran se Jakartovice zvedly a zaslouženě vyrovnaly. Všichni kluci celý zápas makali a místy jsme předváděli náš nejlepší fotbal. S podzimem můžeme být spokojeni. Dobro válec!



Sestavy


FK Jakartovice
M. Janech [-] - R. Urban [-] , P. Heinzke [-] , O. Šimon [-] , L. Martinka [-] , R. Mička [-] , D. Filip [-] , R. Holub [-] (46. T. Matyáš [-] ) , P. Němec [-] , M. Sváček [-] , V. Jančura [-]

TJ Sokol Dobroslavice
M. Vajda [-] - F. Gřunděl [-] , T. Voves [-] , T. Pučan [-] , V. Chromečka [-] , J. Stupka [-] , J. Novák [-] , D. Bochňák [-] , D. Vujtík [-] , P. Lukáš [-] , D. Pavelek [-]

ŽK: 25. P. Heinzke , 53. M. Sváček - 17. T. Voves .
Hráči zápasu: V. Jančura , T. Matyáš - P. Lukáš .
Počet diváků: 33. Rozhodčí: HLADÍK Miroslav - BALCAR Karel (N), JINDRA Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Administrátor klubu, Fotograf, Funkcionář - TJ Vřesina | Moravskoslezský | Opava

Tip: výhra hostů

Jakartovice bez svého leadra jsou poloviční a Dobroslavice budou chtít uzavřít podzim se třemi body navíc. Chromečkův uspěje.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tomáš Holata

Expert: Tomáš Holata
Tip experta: výhra hostů

Jakartovicím trošku dochází dech, a navíc budou hrát bez Urbana. Podle mě ve střelecké formě hrající Chromečka zápas nasměruje ke třem bodům svého týmu.

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2018 17:36

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     30. 10. 2018 10:02

Tip: výhra hostů