2:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.10.2018 15:00

10.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Štítina zaskočila Stěbořice a odváží si cenný bod


Branky


20

Štítina vedla o dvě branky, ale Stěbořice dokázaly ještě vyrovnat. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Štítina se ujala vedení

Stěbořice po celý zápas jasně přehrávaly Štítinu, jen s koncovkou byly značně na štíru. Už po šesti minutách se snel míč na hlavu domácího útočníka Kubaláka, který ale orazítkoval pouze břevno branky, kterou hájil Vitásek. O chvíli později se zjevil ve výbroné šanci Kokošek, ale brankář Vitásek vytasil první skvělý zákrok. Stejně si poradil i s hlavičkou Šindeláře. Ve 24. minutě se vydala Štítina k jedinému výpadu za poločas a hned z toho byla branky, to centr Škrocha zametl z bezprostřední blízkosti do sítě Stoklasa - 0:1. Stěbořice ještě do poločasu zahodily ještě další šance. Graca opět zatřásl jenom břevnem a hlavičku Vavrečky neskutečně vyškrábl skvělým zákrokem Vitásek. Poločas tak vyzněl jednobrankovým vedením pro Štítinu.

Štítina neudržela dvoubrankové vedení

I ve druhé části na hřišti jasně dominovaly Stěbořice. Ale opět to byla paradoxně Štítina, kdo znovu brankově udeřil. To na půlící čáře poslal Trebichalský do samostatného nájezdu Škrocha, který podruhé dokázal pokořit brankáře Kramného. Stěbořice snížily o dvě minuty později, když Kokeš milimitrově uvolnil Gracu, který poprvé odčaroval Vitáska – 1:2. Dvacet minut před koncem načechral Kokošek balon na hlavu Palety a ten pokořil Vitáska – 2:2. V záverečné dvacetiminutovce dokázaly Stěbořice svůj tlak ještě vystupňovat, ale gól už nevstřelily. Šanci nejdřive zazdil Šindelář a pšt minut před koncem bravurně vychytal Gracu fantom Vitásek. Štítina se v závěru ještě zmohla na nepřesnou střelu Figeczkeho. Zápas tak skončil remízou, která Stěbořicím bodově vzdálila Minervu. Štítina po změně trenéra prokazuje rostoucí tendenci.  



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Stěbořice
Ondřej Šumbera (trenér): Byli jsme po celý zápas fotbalovější, a přehrávali jsme je po všech směrech. Prostě asi na ně neumíme zahrát.

TJ Tatran Štítina
klubový web: Pro nás je bod ze Stěbořic velmi cenný.V okleštěné sestavě jsme se vydali ze zbytku všech sil.Máme velkou vnitřní sílu.Trenér Aleš Watzlavik dokáže dobře připravit a nabudit své svěřence.- Jen tak dále!!!



Sestavy


TJ Sokol Stěbořice
Š. Kramný [-] - A. Kubalák [-] (75. D. Burda [-] ) , V. Graca [-] , R. Kokošek [-] , P. Čavera [-] , M. Otipka [-] , M. Fiedler [-] , M. Paleta [-] , M. Kokeš [-] , J. Šindelář [-] , P. Vavrečka [-]

TJ Tatran Štítina
M. Vitásek [-] - M. Figeczki [-] (70. F. Graf [-] ) , L. Postulka [-] (86. D. Barteček [-] ) , P. Stoklasa [-] , D. Trebichalský [-] (59. Š. Rohovský [-] ) , A. Skrbel [-] , P. Škroch [-] , V. Watzlavik [-] , D. Watzlavik [-] , V. Tomáško [-] , P. Kunczik [-]

ŽK: 76. P. Čavera - 50. P. Škroch , 62. V. Watzlavik , 69. Š. Rohovský , 80. A. Skrbel .
Hráči zápasu: R. Kokošek - M. Vitásek .
Počet diváků: 65. Rozhodčí: ČECH Zdeněk - VRBA Martin, KRAMNÝ Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Holata

Expert: Vojtěch Šíma
Tip experta: výhra domácích

Štítinu po hladké výhře v Těškovicích čeká návrat do reality. Stěbořice budou nadělovat a nedají šanci hostům odvézt si jeden jediný bod. (3:0)

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Administrátor klubu, Fotograf, Funkcionář - TJ Vřesina | Moravskoslezský | Opava

Tip: výhra domácích

Štěbořice si doma poradí se Štítinou