Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.11.2017 13:30

15.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Gólové hody v Rokycanech řídil Spěváček s Pfeiferem, oba dokázali vstřelit hattrick


0

ROKYCANY – Pro Horažďovice nemělo být utkání s rokycanskou rezervou nikterak složité, ale domácí poslali do hry pár pendlů z áčka, a navíc hosté přijeli v poněkud nefotbalovém stavu…

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Spěváček s Pfeiferem se prosadili dvakrát

Rokycanská jízda za drtivým vítězstvím započala v páté minuty, kdy se trefil Matěj Spěváček po přihrávce z křídla do vápna – 1:0. Spěváček se trefil i o dvě minuty později a o dalších pár desítek vteřin znovu. Spěváček tak vměstnal své tři branky do rozmezí tří minut a prakticky v osmé minutě bylo hotovo. Hosté, kteří přijeli v dost nefotbalovém stavu, lépe řečeno ve společenský unaveném stavu, si nevytvořili nic, co by stálo za řeč. Další útoky, které se řítily na jinak hrajícího Sovu, brankou neskončily. Domácí se dokázali znovu prosadit v šestnácté minutě, kdy se po přihrávce ze strany trefil Ondřej Mourek – 4:0. Pak přišly tři momenty Patrika Pfeifera, který se trefil ve dvaadvacáté, ve čtyřiatřicáté a ve čtyřiačtyřicáté minutě, což znamenalo druhý hattrick v síti Horažďovic v prvním poločase, který tak nakonec skončil 7:0.

Mourek se trefil jako jediný ve druhé půli

Druhý poločas už gólově bohatý nebyl. Horažďovičtí postupem času vystřízlivěli a byli Rokycanům alespoň trochu vyrovnaným soupeřem. Gól však vstřelit nedokázali, naopak domácí uštědřili Horažďovicím ještě jednu ránu v podobě druhého gólu Ondřeje Mourka ze šestašedesáté minuty – 8:0. Více branek v tomto utkání nepadlo, a tak domácí díky první půli vyhráli zaslouženě celý zápas. Rokycany přezimují na sestupovém čtrnáctém místě, Horažďovice pak nejlépe na páté příčce – dva body za Mochtínem. (ještě se bude dohrávat zápas Černic s Tlumačovem)

 



Ohlasy k zápasu



FK Horažďovice
Michael Forman, hráč FK Horažďovice: Vzhledem k tomu, že jsme měli dokopnou už minulý týden, spousta hráčů zapomnělo, že se ještě hraje a další si mysleli, že se hraje v neděli, takže jsme to tak tak dali dohromady a šli do utkání v celkem zajímavý sestavě. Domácí měli výhodu možné pomoci z A mužstva a té využili. V sedmé minutě, když domácí Spěváček vstřelil hattrick, jsme hodně rychle vystřízlivěli! Vypadalo to, jako by jich proti nám bylo 15 anebo naopak, že my hrajeme v sedmi lidech. Byli rychlejší, konstruktivnější, efektivnější a body zaslouženě mohli na následné dokopné pořádně zapít. Slušnej válec.



Sestavy


FC Rokycany B
M. Wohlmuth [-] - M. Spěváček [-] (60. M. Debellis [-] ) , O. Varga [-] , P. Pfeifer [-] , M. Černý [-] (51. J. Ječmen [-] ) , O. Mourek [-] , M. Ineman [-] (69. M. Trnka [-] ) , V. Holek [-] (46. L. Kouřil [-] ) , J. Planeta [-] , J. Sefzig [-] , V. Kopečný [-] (74. R. Fialka [-] )

FK Horažďovice
J. Sova [-] - R. Kovář [-] (46. S. Šafránek [-] ) , D. Macoun [-] (23. L. Král [-] ) , J. Štěch [-] , M. Forman [-] , T. Pikeš [-] , D. Michelini [-] , M. Šašek [-] , T. Jůda [-] , J. Forman [-] , J. Nauš [-]

ŽK: 26. O. Varga , 42. P. Pfeifer , 60. O. Mourek - 47. J. Forman , 63. M. Forman , 86. J. Sova .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Žák Adam - ŽÁK Ondřej, VOLF Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.