Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.11.2017 14:00

13.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mrákov slaví druhou výhru v sezóně a odpoutal se z posledního místa


Branky


0

MRÁKOV - Těžký duel čekal domácí Mrákov proti Kralovicím, které táhne nejlepší střelec soutěže Jan Lavička. Domácí vkročili do utkání pravou nohou a ani jednou za celý zápas neprohrávali. Navzdory tomu, že nechali hostujícího kanonýra Jana Lavičku dvakrát skórovat, vyhráli a posunuli se před chlumčanskou Keramiku na předposlední místo tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Duffek poslal Mrákov opět do vedení

Do utkání vstoupily lépe hostující Kralovice, které držely míč častěji na svých kopačkách. Domácí vsadili na rychlé protiútoky a po konečném hvizdu bylo jasné, že tato taktika jim přinesla ovoce. Ale pojďme pěkně popořadě. První velkou šanci měli hosté, konkrétně to byl M. Bulín, který hlavičkoval z nebezpečné pozice, ale domácí brankář Korba jeho pokus vychytal. V sedmé minutě se dostali do první šance také domácí, kteří získali míč na půli hřiště, přenesli míč do vápna na nabíhajícího Pavla Michálka, který byl u míče dřív než kralovický brankář a útočník domácích otevřel skóre – 1:0. Vyrovnáno bylo o osm minut později, kdy Bulín zatáhl míč na levou stranu, odkud přihrál Janu Lavičkovi, který se z ideální pozice nemýlil – 1:1. Poslední slovo první půle si ale vzali opět domácí. Václav Duffek využil zaváhání hostujících fotbalistů a umístěnou střelou na zadní tyč dal skóre poločasovou podobu – 2:1.

Stýskal přesnou hlavičkou rozhodl o třech bodech pro Mrákov

Ve druhé půli se hostující celek snažil utkání otočit, a tak vrhl všechny síly do útoku. V 74. minutě se podařilo Kralovicím vyrovnat zásluhou hlavičky střídajícího Martina Pánka, který se trefil po rohovém kopu – 2:2. Vyrovnané skóre ale vydrželo pouze pět minut, poté totiž hostující obraně utekl mrákovský krajní záložník po pravé straně, zpětnou přihrávkou vybídl Pavla Váchala, který se nemýlil a poslal Mrákov znovu do vedení – 3:2. Tři minuty nato bylo ale opět srovnáno, když Jan Lavička pěknou střelou z vápna vstřelil svůj sedmnáctý gól v sezóně – 3:3. Domácí mohli jít opět do vedení o chvíli později, když z otočky pálil jeden z jejich hráčů, ale orazítkoval pouze břevno. To zazvonilo i na druhé straně po rohovém kopu a střele Vlka. Vypadalo to, že utkání budou muset rozhodnout pokutové kopy, ale domácí si přeci jen vytvořili ještě jednu velkou šanci, kterou nakonec proměnili. V 86. minutě zahrávali Mrákovští roh, na penaltu si naběhl Jaroslav Stýskal a přesnou hlavičkou rozhodl o třech bodech pro domácí Mrákov.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Kralovice
Petr Bulín, TJ Sokol Kralovice: Domácí nás porazili díky jejich vysoké produktivitě, kdy ze 6 střel dali 4 góly. My musíme zlepšit bránění, gólu dáváme dost, ale také jich spoustu zbytečných dostáváme.



Sestavy


TJ Sokol Mrákov
O. Korba [-] - J. Dufek [-] , P. Rybár [-] , P. Vondraš [-] (75. V. Vojtko [-] ) , L. Čermák [-] - A. Kopecký [-] , V. Duffek [-] , T. Duffek [-] , P. Michálek [-] (89. M. Smazal [-] ) , J. Stýskal [-] (90. V. Eliáš [-] ) - P. Váchal [-]

TJ Sokol Kralovice
J. Bodurka [-] - M. Bulín [-] , J. Vlk [-] , J. Lavička [-] , D. Hyneš [-] , M. Kulhánek [-] (58. P. Bulín [-] ) , M. Kůsa [-] (71. M. Pánek [-] ) , M. Řenč [-] , M. Chvosta [-] , M. Horyna [-] (46. M. Zeman [-] ) , O. Dušička [-]

ŽK: 56. V. Duffek , 72. P. Váchal , 74. O. Korba - 41. D. Hyneš , 65. O. Dušička .
Hráči zápasu: P. Váchal , V. Duffek .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: PICEK Lukáš - HAVRÁNEK Martin, BOGDAN Gabriel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.