4:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.10.2017 14:30

12.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Zruč si pohlídala utkání s posledním Mrákovem a udržela si třetí příčku


Branky


0

ZRUČ – Třetí Zruč přivítala Mrákov, který se v minulém kole opět vrátil na samotné dno tabulky. Zlepšené výkony Mrákova ale hovořily za své a Zručští se museli mít na pozoru. Samotné utkání pak ale ovládli a udrželi třetí příčku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ke konci poločasu domácí dvakrát skórovali

Už první minuty napověděly, kdo bude lepším týmem. Byli to domácí, kteří byli všude o krok napřed a vytvářeli si slibné šance. Ty bohužel pro ně nedokázali proměňovat, neb většina pokusů končila na brankáři Korbovi. Magické schopnosti gólmana Korby prolomil až v sedmatřicáté minutě Pavel Korous, který předběhl obránce a střelou z vápna, která se otřela o tyč, otevřel skóre – 1:0. Tři minuty nato domácí přidali druhou branku. Pěkný centr za obranu Mrákova si našel Matěj Polák a přehozením brankáře zvýšil na poločasových 2:0.

Dvě střely z první = dva góly do sítě Mrákova

Druhá půle se nesla v duchu té první. Domácí byli jasně lepší a vytvářeli si šanci za šancí. Opět však tápali v koncovce, která byla mnohdy až žalostná. Dosud nevýrazný Mrákov ucítil šanci a začal pomalu „kousat“. I Mrákovští ale nechali vyniknout brankáře soupeře, který pochytal několik velkých šancí. V jednom případě měl brankář Klik velkou kliku, když jej zachránila branková konstrukce. Veškerý odpor Mrákova byl zmařen a zažehnán v 67. minutě, kdy Husník zatáhl míč po lajně, poslal krásný pas na malé vápno, kde číhal Matěj Polák, který střelou z první zvýšil na 3:0. Gólovou tečku za zápasem udělal v devadesáté minutě Lukáš Husník, který těžil ze skvělé práce Tobrmana, a rovněž střelou z první překonal brankáře Korbu – 4:0.



Ohlasy k zápasu


TJ Zruč
Jaroslav Urbánek, trenér TJ Zruč (převzato z webu: www.fotbal-zruc.cz): Tentokrát k nám přijel soupeř ze spodku tabulky, ale měli jsme o něm poměrně dobré reference. V úvodu zápasu jsme si vypracovali nejméně šest jasných gólovek a bylo až neuvěřitelné co jsme nedali. Naštěstí se z rychlého brejku krásně trefil aktivní Korous, a když to pojistil do půle Polák vypadalo to dobře. Až ve druhém poločase o sobě dali vědět hosté, nejprve trefili tyč a pak loženku zneškodnil brankář Klik. Když jsme dali třetí branku Polákem o vítězství nebylo pochyb. V závěru jsme přidali i čtvrtou branku Husníkem. I přes vysokou výhru se soupeř prezentoval sympatickým výkonem a my snad dobrou formu potvrdíme i ve zbývajících zápasech.

TJ Sokol Mrákov
Pavel Váchal, TJ Sokol Mrákov: Brzy...



Sestavy


TJ Zruč
V. Klik [-] - M. Pechman [-] , P. Korous [-] (71. V. Pavel [-] ) , D. Král [-] - A. Král [-] , L. Husník [-] , V. Tobrman [-] - J. Kohout [-] , M. Polák [-] (68. O. Mašek [-] ) - T. Jelínek [-] (59. P. Hucl [-] ) , R. Haidlmayer [-]

TJ Sokol Mrákov
O. Korba [-] - P. Rybár [-] (78. V. Eliáš [-] ) , J. Dufek [-] , L. Čermák [-] , P. Vondraš [-] - J. Stýskal [-] , M. Smazal [-] (64. P. Michálek [-] ) , V. Duffek [-] , T. Duffek [-] , A. Kopecký [-] (72. J. Zdráhal [-] ) - P. Váchal [-]

ŽK: 87. A. Král - 35. M. Smazal , 85. P. Michálek .
Hráči zápasu: M. Polák .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: SCHNEIDER Josef - KAŠPAR Zdeněk, KOŘAN Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.