1:2p.
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.10.2017 15:30

10.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Žichovice vezou z Košutky bod navíc


Branky


0

Kdo očekával, že utkání Košutky s Žichovicemi bude pohledné utkání, tak ten se mýlil. Bojovnost zápas nepostrádal, ale postrádal góly. Padly pouze dva, a to na každé straně jeden. Rozhodovat tak musely pokutové kopy...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pekník poslal Košutku do vedení

Utkání začali lépe domácí, kteří již v první minutě mohli jít do vedení, ale Tomáš Pekník se ze samostatného úniku neprosadil. Žichovický brankář skvěle vyběhl a šanci Pekníka zneškodnil. Aktivita Košutky pokračovala i v dalších minutách a ve 22. minutě se dokonce podařilo domácím skórovat. Macht se z pozice stopera rozhlédl kolem sebe, uviděl nabíhajícího Tomášek Pekníka, kterému poslal dlouhý balón, Pekník si míč zpracoval a podruhé už se nemýlil – 1:0. Ve zbylých minutách první půle se hra vyrovnala a branka už nepadla.

Černý vyrovnal po důrazné hlavičce

Ve druhé půli se diváci fotbalem příliš nebavili, neb hra postrádala fotbalovou krásu. Hosté pouze nakopávali, domácí se zas nedokázali udržet delší dobu na míči. V šestasedmdesáté minutě přišlo vyrovnání. Po dlouhém autovém vhazování přišla střela na Frémunda, který ji vyrazil pouze do břevna, k míči se nejrychleji dostal Ladislav Černý a vyrovnal na 1:1. V samotném závěru měl šanci na strhnutí vítězství domácí J. Pekník, ale při velké šanci podklouzl a nedal tak střele potřebnou razanci. Utkání tak dospělo k pokutovým kopům.

Penalty pro Žichovice

Pro domácí jsou pokutové kopy dlouhodobě noční můrou a nejinak tomu bylo i proti Žichovicím. Košutka totiž neproměnila hned tři své pokusy, a tak se z bodu navíc radovaly Žichovice.



Ohlasy k zápasu


TJ Košutka Plzeň
Milan Primas, hráč TJ Košutka Plzeň: Když nebudu počítat úvodních 20 minut, kdy jsme hráli přesně to, co jsme chtěli, tak to s fotbalem nemělo nic společného. Především druhou půli jsme úplně odešli a věřím tomu, že nebýt hezkého skoro letního počasí, tak by to několik diváků vzdalo a šlo raději na pár piv do hospody. No ale abych nebyl jenom kritický, tak to určíte bylo alespoň bojovný a takový zápasy, kdy to můžete s bídou ukopat na 1:0 se prostě stanou.

TJ Žichovice
Jakub Kozlík, hráč TJ Žichovice: Z Košutky si vezeme cenné dva body, když jsme podali bojovný výkon a každý hráč, který nastoupil na hřiště plnil zodpovědně své povinnosti, které na hřišti měl.



Sestavy


TJ Košutka Plzeň
J. Frémund [-] - J. Kalaš [-] (82. J. Pekník [-] ) , F. Řežábek [-] (46. J. Blažejovský [-] ) , F. Fikar [-] , P. Macht [-] , M. Primas [-] , Z. Rolko [-] , T. Pekník [-] , L. Kovařík [-] , J. Hemzáček [-] , D. Triner [-] (78. J. Stanka [-] )

TJ Žichovice
J. Landa [-] - V. Jech [-] , P. Bláha [-] (55. O. Musil [-] ) , O. Chalupa [-] , D. Staněk [-] , M. Linhart [-] (78. J. Kozlík [-] ) , R. Beneš [-] , P. Rojík [-] , L. Černý [-] (90. Š. Valigurský [-] ) , J. Šimáček [-] , L. Mourek [-]

ŽK: 74. M. Primas , 83. L. Kovařík - 83. O. Musil .
Hráči zápasu: T. Pekník - V. Jech .
Počet diváků: 65. Rozhodčí: Kašpar Zdeněk - ČERMÁK Vladimír, ČUBR Zbyněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.