2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.11.2017 14:00

13.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stoilov se po třízápasové odmlce opět trefil a domácí udrželi sedmou příčku


Branky


0

PLZEŇ-ČERNICE - Do plzeňských Černic zavítal celek Křimic, které se propadají tabulkou. Domácí naopak mohou být se svým postavením v tabulce spokojeni a sedmé místo si chtěli udržet i v tomto duelu. V sedmnácté minutě šli zásluhou kanonýra Stoilova do vedení a vítězství pak třináct minut před koncem pečetil J. Mastný.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Stoilov otevřel skóre

Utkání začaly lépe domácí Černice, které si vytvořily v první čtvrthodině velký tlak, ale nevytěžily z něj nic až na pár střel. Poté se do hry dostaly i Křimice, a to byla voda na mlýn pro domácí celek, který využil chybu hostujících fotbalistů a v sedmnácté minutě šel zásluhou kanonýra Petra Stoilova do vedení. Stoilov obdržel míč z levé strany, udělal kličku brankáři a skóroval do prázdné brány – 1:0. Inkasovaná branka křimické hráče namotivovala k vyrovnání a byli to oni, kdo měl nepatrně více ze hry. Kombinací se častokrát propracovali k vápnu, odkud ale ohrožení branky nepřišlo, s několika střelami si totiž brankář Daněk mladší poradil bez problémů. A když ani další minuty nepřinesly žádnou branku, tak první půle skončila výhrou domácích.

Mastný skóroval z rychlého protiútoku

Druhý poločas byl herně vyrovnaný. Domácí si první větší šanci ve druhém dějství vytvořili z rohového kopu, kdy hlavičkoval jeden z domácích fotbalistů, ale pouze do náruče gólmana Zacha. Chvilku poté mohl jít do samostatného úniku Kuneš, ale špatně si posunul míč do běhu a z šance nebylo nic. Kuneš měl ještě větší šanci o pár minut později, kdy dostal přesný centr za obranu a z levé strany postupoval sám na brankáře Daňka, který však skvěle vyběhl a pokus o obstřel vyrazil. Druhou branku v utkání mohl přidat chvíli nato Stoilov, ale Zach ho skvěle vychytal. V 77. minutě šli Křimičtí do další šance, ale domácí se ubránili a podnikli rychlý protiútok, který zakončoval Jan Mastný po přihrávce z pravé strany, následném uvolnění a střele do levé šibenice – 2:0.



Ohlasy k zápasu



FC Křimice
Václav Kuneš, hráč TJ Sokol Křimice: Myslím, že jsme v tomto zápasu na body měli a prohru si úplně nezasloužili. Zahodil jsem dvě velmi dobré šance, za to se klukům omlouvám...Bez gólu se těžko boduje



Sestavy


TJ Sokol Plzeň - Černice
Z. Daněk ml. [-] - O. Marušinec [-] , M. Chvojka [-] , P. Mlnařík [-] , M. Pinc [-] - J. Müller [-] , D. Šádek [-] (84. J. Běhounek [-] ) , J. Mastný [-] , F. Švejda [-] - P. Stoilov [-] (82. P. Toman [-] ) , M. Laibl [-] (62. P. Mastný [-] )

FC Křimice
M. Zach [-] - T. Křen [-] , J. Zapoměl [-] , P. Kratochvíl [-] (59. V. Vyskočil [-] ) , J. Dytrt [-] , V. Kuneš [-] (76. J. Rada [-] ) , T. Čechura [-] , M. Brousil [-] , J. Vonášek [-] , V. Bezdička [-] , J. Volena [-]

Hráči zápasu: P. Stoilov - J. Vonášek .
Počet diváků: 130. Rozhodčí: ČERMÁK Vladimír - SCHNEIDER Josef, DOKSANSKÝ Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.