O. Král 44.
1:2p.
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.08.2017 17:00

2.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Žichovice byly lepší v penaltách, Zruč znovu bere jen bod


Branky


0

Žichovice přijely do Zruče s cílem vyhrát a nechat zapomenout na porážku z prvního kola v Mochtíně. I domácí Zruč chtěla brát tři body, ale opět dovedla zápas pouze k penaltovému rozstřelu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí měli herní převahu, Žichovičtí však otevřeli skóre

Žichovice se představily ve Zruči s novou brankářskou posilou Jakubem Kozlíkem, který přestoupil do Žichovic z Pačejova. Jedna posila, ale nezměnila nic na tom, že hosté přijeli s dost úzkým kádrem, protože jim omarodilo hned několik hráčů.

 

Žichovičtí tedy v jedenácti lidech odehráli celý zápas a od prvních minut hráli ze zabezpečené obrany. Domácí Zruč měla celý zápas herní převahu, ale své šance nedokázala přeměnit v gólový úspěch.

 

A tak šli do vedení hosté z Žichovic, kteří spoléhali na rychlé protiútoky, a hlavně na standardní situace. Po jedné z nich totiž otevřel skóre Jiří Šimáček – 0:1! To se psala pětatřicátá minuta.

 

Domácí celek se nenechal brankou zaskočit a pokračoval ve své aktivní hře. A také se dočkal odměny! Minutu před koncem prvního poločasu zahrávali domácí standardní situaci, kterou klasickým gólem do šatny proměnil Ondřej Král a bylo srovnáno 1:1!

Domácí dvakrát orazítkovali tyč

Do druhého poločasu nastoupila domácí Zruč snad ještě s větší vervou vstřelit branku. Mohutná ofenzíva se valila na bránící žichovické hráče, ale opět bez gólového příspěvku. Domácí dokonce dvakrát orazítkovali brankovou konstrukci! V obou případech po pěkně rozehrané standardní situaci.

 

Žichovice neměly ve druhém dějství žádnou větší gólovou příležitost, a protože domácí své šance neproměnili, tak utkání dospělo k penaltovému rozstřelu.

Penalty dopadly lépe pro hostující celek

Penaltový rozstřel dopadl lépe pro hostující Žichovice, které proměnily šest penalt ze sedmi pokusů. Domácí se mýlili dvakrát, když nejprve neproměnili ve třetí sérii a poté v rozhodující sedmé.



Ohlasy k zápasu



TJ Žichovice
Trenér TJ Žichovice: Ze Zruči jsme si přivezli cenné a vydřené dvoubodové vítězství, naše taktická a disciplinovaná hra slavila dnes úspěch.



Sestavy


TJ Zruč
V. Klik [-] - M. Pechman [-] , O. Král [-] , D. Král [-] , P. Korous [-] (74. J. Kohout [-] ) - V. Tobrman [-] , A. Král [-] (61. M. Fryček [-] ) , L. Husník [-] , T. Jelínek [-] , F. Korelus [-] (46. T. Kepka [-] ) - M. Polák [-] (61. P. Hucl [-] )

TJ Žichovice
J. Kozlík [-] - J. Landa [-] , O. Musil [-] , D. Staněk [-] , M. Linhart [-] , R. Beneš [-] , L. Kodýdek [-] , L. Černý [-] , R. Šiška [-] , J. Šimáček [-] , L. Mourek [-]

ŽK: 60. T. Jelínek , 85. J. Kohout - 43. D. Staněk , 45. L. Černý , 66. M. Linhart , 80. J. Šimáček .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Kašpar Zdeněk - ČUBR Zbyněk, ŠIMEK Luboš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.