2:1p.
(0:0)
88. V. Tobrman (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.08.2017 17:00

1.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nepomuk ztratil v posledních minutách výhru nad Zručí, penalty však vyhrál


Branky


61. M. Šafanda - 88. V. Tobrman (p.)
0

Do Nepomuku přijela Zruč, která je v soutěži nováčkem. Ani jeden z týmů nehrál špatně a diváci si tak mohli libovat v pohledném utkání, kterému scházelo snad jen více branek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nepomučtí pohrdli pokutový kopem

Utkání začalo lépe pro hostující Zruč, která měla v prvních minutách vyšší procento držení balónu na svých kopačkách. Avšak kromě jedné příležitosti se k ničemu nedostala.

 

Po čtvrt hodině se obraz hry srovnal, a i domácí začali vystrkovat růžky. Postupem času začali být i aktivnější než jejich soupeř.

 

Odměnou za zvýšenou aktivitu byla odpískaná penalta v jejich prospěch. Domácí fotbalista však nabídnutou šancí pohrdl, a tak se šlo do šaten za bezbrankového stavu.

Ve druhé půli začaly padat branky

Stejně jako na začátku utkání, tak i na startu druhé půle byli aktivnější hosté ze Zruče. Opět ale bez větších příležitostí, které by vedly ke změně skóre.

 

Domácí se znovu rozehřívali trošku delší dobu, ale pak to stálo za to. Stupňovali svůj tlak a bylo jen otázkou času, kdy vstřelí první branku.

 

Té se dočkali v jednašedesáté minutě! M. Šafanda poslal do samostatného úniku M. Barana, který byl zezadu stažen Františkem Korelusem a kupodivu všech rozhodčí vytáhl pouze kartónek žluté barvy. Nařízený přímý kop si postavil J. Kalabza, který poslal míč na bránu, kde číhal Marek Šafanda, aby dorazil míč do sítě, což se mu podařilo a poslal tak domácí do vedení – 1:0!

 

Nepomučtí měli další šance na zvýšení náskoku, ale trápili se s koncovkou, a tak přišel trest. V 88. minutě rozhodčí Pena nařídil pokutový kop, který dle slov domácího trenéra viděl ze všech přítomných pouze on. Václav Tobrman si postavil míč a na rozdíl od svého protihráče penaltou nepohrdl a vyrovnal na konečných 1:1!

 

Diváci mohli vidět i jednu červenou kartu, kterou uviděl za nevybíravá slova k HR domácí Jan Kozák.

 

V pozápasové penaltové loterii pak byli úspěšnější domácí fotbalisté, kteří proměnili všechny své pokusy. Hosté rozvlnili síť pouze třikrát.



Ohlasy k zápasu


FK Nepomuk
Josef Viktora, trenér FK Nepomuk: Dnes bylo v Nepomuku k vidění utkání, které se svojí kvalitou jednoznačně dostalo nad rámec úrovně této soutěže a které se muselo líbit. Hosté mě překvapili velkou herní kvalitou a ani my se nemusíme za svůj výkon stydět. Byli jsme kousek od tří bodů, ale musím sportovně pogratulovat Zruči k remíze. Mrzí mne způsob, jakým jsme dnes přišli o vítězství…




Sestavy


FK Nepomuk
M. Baroch [-] - M. Březák [-] (85. D. Šmíd [-] ) , J. Kalabza [-] , M. Baran [-] , J. Kozák [-] , L. Zajíc [-] , M. Baran [-] (7. J. Vokurka [-] ) , M. Šafanda [-] , T. Voráček [-] , P. Panc [-] , J. Ticháček [-] (90. A. Viktora [-] )

TJ Zruč
V. Klik [-] - O. Král [-] , D. Král [-] , R. Haidlmayer [-] - A. Král [-] , L. Husník [-] (78. K. Kazda [-] ) , V. Tobrman [-] , F. Korelus [-] - M. Polák [-] (64. T. Kepka [-] ) , M. Blecha [-] (46. P. Hucl [-] ) , J. Kohout [-] (73. O. Mašek [-] )

ŽK: 15. M. Březák , 64. J. Kalabza , 83. M. Baroch , 86. M. Šafanda , 90. J. Ticháček - 43. R. Haidlmayer , 61. F. Korelus , 88. A. Král . ČK: J. Kozák .
Hráči zápasu: M. Šafanda .
Počet diváků: 171. Rozhodčí: Pena Miroslav - MAREK Pavel, PETRŽÍLKA Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.