0:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.11.2017 14:00

14.kolo, Moravskoslezský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Polanka těsně porazila Orlovou


Branky


0

Jak zápas probíhal?

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První šanci zápasu měli hosté ve třetí minutě. Špatný odkop Ščerby nepotrestal lobem z 40 metrů Miko a branku přehodil. Ve 21. minutě prošel z levé strany na střed Ševčík a jeho střela se opřela o boční síť domácí branky. Ve 35. minutě začala akce autem Kaluži na volného Mašlanku, ten poslal centr před branku a odražený míč se odrazil od překvapeného Gajďoka mimo. O tři minuty později zahrával Ševčík s Mikem roh na krátko, prvně jmenovaný navedl míč k šestnácte a opět trefil boční síť.

 

Ve 49. minutě vyslal domácí obránce nechtěně do brejku Koutného, sám proti Ščerbovi nezaváhal a poslal hosty do vedení střelou na zadní tyč. Domácí mohli vyrovnat v 56. minutě, kdy po závaru před Řehulkovou brankou se dostal míč k volnému Věčorkovi, který trefil levou tyč. V 59. minutě měl Koutný podobnou situaci jako při vstřelení branky, místo střely ale se snažil nahrát spoluhráčům. Domácí jeho úmysl vystihli. O pět minut později centroval z pravé strany Miko, našel dobře postaveného Koutného, jehož hlavička šla mimo. V 74. minutě zahrával přímý kop z pravé strany Miko, na míč si vyskočil Ševčík a jeho hlavičku vytáhl výborným zákrokem Ščerba na roh. O tři minuty později prošel mezi stopery Renta, jehož střelu vyrazil Řehulka. V závěru mohl rozhodnout střídající Uhlík, střelu zpoza šestnáctky chytil Ščerba. O chvíli později na druhé straně na poslední chvíli zblokoval Šindler střelu Botura na roh. Domácí se i s brankářem vrhnuli před Řehulkovu branku a po sérii závarů vstřelili i branku, která nebyla uznána pro faul v brankovišti.

 

zdroj: http://www.fkskpolanka.cz



Sestavy


FK Slavia Orlová - Lutyně
M. Ščerba [-] - A. Hruška [-] , T. Věčorek [-] , M. Koschny [-] , J. Vybíral [-] , T. Botur [-] , L. Kalous [-] , M. Kempný [-] , D. Renta [-] , A. Malík [-] (46. P. Pavlík [-] ) , R. Schimke [-]

FK SK Polanka nad Odrou
R. Řehulka [-] - N. Andrýsek [-] , J. Ševčík [-] (86. R. Bartoš [-] ) , P. Miko [-] , R. Bartoš [-] , J. Kaluža [-] (90. L. Uhlík [-] ) , M. Skřehot [-] , D. Šindler [-] , D. Mašlanka [-] (70. D. Uher [-] ) , D. Koutný [-] , T. Gajďok [-] (81. R. Drulák [-] )

ŽK: 44. D. Renta , 57. P. Pavlík - 86. P. Miko , 90. N. Andrýsek .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: PICMAUS Jiří - RICHTÁR Jaromír, ŠIMEČEK Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.