Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.05.2024 16:30

24.kolo, Moravskoslezský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Gólové představení Brušperku


15

Hned 8 branek jsme mohli v sobotu vidět v Brušperku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Gólové představení Brušperku

V 19. minutě domácí otevřeli skóre, když po nepovedeném přímém kopu napodruhé vystřelil Velčovský a jeho tečovaná střela došla až za záda brankáře Chelmeckého. O 5 minut později zvýšil po centru Kutáče Solomonovych. Domácím vycházelo úplně všechno a ve 31. minutě přišla další branka. Velčovskému se nepovedl přímý kop, ale jeho skákávý pokus doskákal až do brány. O 3 minuty později šel na brankáře Kryštof Merta a svůj nájezd proměnil. Ve 40. minutě přišel dlouhý nákop domácích na soupeřovu polovinu, míče se zmocnil Merta a odcentroval do vápna na Solomonovyche, který se podruhé v zápase zapsal na střeleckou listinu. Střelecké představení a zároveň hattrick v prvním poločase zakončil pěknou střelou zpoza šestnáctky Velčovský.

Klidnější druhý poločas

V druhé půli se ukázali i hosté. Z několika slibných šancí se jim ale podařila dát jediná branka, když přízemní míč do velkého vápna dostal do sítě Kodenko. V 85. padla poslední branka utkání, když hlavičku Solomonovyche dorazil do prázdné brány Gula. Brušperk zvítězil vysoko 7:1 a příští týden jede do Stonavy. Dolní Datyně se bude muset z vysoké prohry rychle vzpamatovat, protože je čeká náročné utkání proti Petřvaldu.



Ohlasy k zápasu


SK Brušperk
trenér Dostalík: Soupeře jsme trestali za každou chybu. Oproti minulým zápasu jsme předvedli dobrý výkon.

TJ Havířov - Dolní Datyně
Trenér Blejchař: Od nás hrůzostrašný první poločas po dvou povedených utkáních. Málo jsme běhali a nebyli jsme aktivní. V druhé půli jsme se trochu zvedli a dohráli utkání důstojně.



Sestavy


SK Brušperk
M. Sztefka [-] - R. Kublák [-] (46. P. Zajac [-] ) , J. Šilák [-] , V. Piecha [-] , D. Hutník [-] (79. M. Gula [-] ) - D. Solomonovych [-] (86. D. Bejoch [-] ) , M. Kutáč [-] (46. M. Kuchař [-] ) , E. Talián [-] , A. Pelíšek [-] , J. Velčovský [-] - K. Merta [-] -

TJ Havířov - Dolní Datyně
T. Chelmecký [-] - V. Kudláček [-] , T. Kodenko [-] , T. Zbavitel [-] , J. Ndanusa [-] (46. D. Polášek [-] ) , L. Stebel [-] , K. Rozsíval [-] , T. Kaduch [-] , J. Piskoř [-] , J. Cenek [-] , M. Střižík [-] (63. V. Bortel [-] )

ŽK: 28. D. Hutník , 65. P. Zajac , 75. K. Merta .
Počet diváků: 89. Rozhodčí: GODFRYD Jan - TABÁŠEK Kamil, IVANSKÝ Lumír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Kolbasa

Expert: Adam Rolný
Tip experta: výhra domácích

Brušperk doma potvrdí roli favorita a nepřipustí žádné zaváhání.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích