2:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.11.2017 14:00

14.kolo, Divize A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Hořovicích jsme nechali ležet tři body, říká trenér Hajič


Branky


74. J. Mach , 77. D. Klimeš - 51. F. Vaněk
0

Chvíli po změně stran se sice Jihočeši dostali do vedení, to ale neudrželi. Během tří minut přišel hořovický obrat a Soběslav tak jede domů s prázdnou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Mazouchova smůla

Ke svému poslednímu domácímu vystoupení roku 2017 nastoupilo Hořovicko proti soběslavskému Spartaku. První střelu zápasu měl na svědomí domácí Doležal, ale brankář Kuník mohl zůstat v klidu, protože míč proletěl nad břevnem.

 

Ve 14. minutě dostal Spartak k dispozici přímý kop z nebezpečné pozice a nechybělo mnoho, aby Vaněk nachytal brankáře Hejcmana. Většina zajímavých situací se ale děla před soběslavskou bránou, například po Mojdlově pokusu se ukázal Kuník.

 

Poslední čtvrthodina prvního dějství patřila pro změnu Jihočechů, kteří se však dostávali do zakončení jen ztěží. Přesto byla Soběslav blízko vedení, jenže T. Mazouchovi nevyšel krok, jinak by střílený centr Žaldy usměrnil do prázdné klece.

Slepené hořovické trefy

Po změně stran se hořovičtí diváci dočkali také branek. S tou první ale příliš spokojeni nebyli, trefila se totiž Soběslav. Po pěti minutách druhého poločasu se prosadil krásnou dalekonosnou ranou Filip Vaněk! Chvíli po něm mohl ještě navýšit jihočeskou radost Dvořák, ale v tutovce nechal jen vyniknout Hejcmana.

 

Vedení Spartaku vydrželo do 74. minuty. Pak se totiž za hranicí velkého vápna napřáhl Jan Mach a míč zaplul přesně k tyči, kam Kuník nedosáhl! Soběslav mohla odpovědět za tři minuty, ale hrubě se jí nevyvedl brejk dva na jednoho.

 

Stal se totiž přesný opak. Poslední domácí bek z nouze odkopl míč co nejdál, jihočeská obrana nepohlídala Daniela Klimeše a ten přeloboval Kuníka, který byl u míče pozdě! I když se Soběslav v závěru snažila, vyrovnávací branky se nedočkala.



Ohlasy k zápasu


SK Hořovice
Trenér Pavel Novotný: „Bylo to hrozně těžké a vyrovnané utkání. Měli jsme štěstí, že jsme zápas na konci otočili. Jsme za to hrozně rádi, získali jsme strašně důležité body. Vyzdvihl bych určitě Mojdla, Machurku a Hajdareviče, který po střídání zápas oživil.“

FK Spartak Soběslav
Trenér Radek Hajič: „Utkání se mi hodnotí špatně. V Hořovicích jsme nechali ležet tři body. Byli jsme lepší, bohužel jsme doplatili opět na neproměňování šancí. Hloupé chyby a další zbytečná porážka. Kuník nás podržel, řekl bych, že jsme byli celkově lepší.“



Sestavy


SK Hořovice
D. Hejcman [-] - J. Machurka [-] , J. Kuchař [-] , R. Graf [-] - J. Mach [-] (83. M. Pelikán [-] ) , M. Doležal [-] (71. J. Křížek [-] ) , V. Karvánek [-] (68. R. Hajdarevič [-] ) , J. Mojdl [-] , D. Klimeš [-] (82. T. Dudla [-] ) - M. Nademlejnský [-] (53. J. Šubert [-] ) , M. Ansuma [-]

FK Spartak Soběslav
M. Kuník [-] - J. Suchan [-] , J. Boháč [-] , M. Hromada [-] - T. Mazouch [-] , L. Podráský [-] (83. K. Chotovinský [-] ) , P. Janoušek [-] , P. Nohava [-] - M. Dvořák [-] - F. Vaněk [-] , V. Žalda [-] (68. J. Šmídmajer [-] )

Hráči zápasu: J. Machurka , J. Mojdl , R. Hajdarevič - M. Kuník .
Počet diváků: 135. Rozhodčí: Vnuk Josef - HOCEK Petr, ŠVAGR Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.