J. Reidl 3.
I. Salcop 38. (p.)
T. Görner 74.
3:2
(2:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.04.2017 17:00

15.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | IV. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Seč pokračuje v dobrých výkonech, zdolala i Mantov


Branky


3. J. Reidl , 38. I. Salcop (p.) , 74. T. Görner - 18. D. Tichý , 20. A. Ulč
0

Úspěšný start do jarní části sezony prožívají fotbalisté Seče, kteří tentokrát v domácím prostředí zdolali Mantov, jenž naopak zatím vzpomíná na své dobré výkony z podzimu. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Mantov využil větru a držel krok

Oproti předchozím zápasům vstoupila Seč do zápasu aktivním dojmem a po třech minutách hry se ujala vedení. Vždy aktivní Tomáš Görner utekl obraně Mantova a předložil míč Jakubu Reidlovi, jenž měl před sebou už jednoduchou práci. Mantovští ovšem poté přidali a během chvíle otočili skóre, když využili povětrnostních podmínek na hřišti. Jan Hrubý poslal dlouhý pas na Daniela Tichého, k němuž se snažil doběhnout gólman Jiříček, ale balon větrem ztratil razanci, a levý záložník Mantova poté pohotově přeloboval domácího gólmana. Za malou chvilku se celá situace opakovala s tím rozdílem, že Tichý předložil míč Angelu Ulčovi, který přetočil skóre na stranu hostů. Následně se znovu začínal ozývat rychlonoohý Görner, jenž tradičně pálil své šance. Následně ovšem po jeho akci byla odpískána penalta, s níž si na jedničku poradil Iosif Salcop. Do přestávky šla proto mužstva za nerozhodného stavu. 

Görner pálil tutovky, přesto rozhodl

Po změně stran se povětrnostní podmínky pro oba týmy změnily, ale domácí se snažili prezentovat kombinačním fotbalem a využít tak rychlosti Görnera. Domácí útočník opět spálil několik obřích šancí. Při jednom úniku Görner dokonce udělal kličku i brankáři Rehákovi, nicméně následně trestuhodně minul. Seč poté zahrávala po faulu ve vápně další pokutový kop, k němuž se tentokrát už nepostavil Salcop. Michal Žanda ale penaltu neproměnil, když nastřelil tyčku. Vypadalo to proto na to, že další branka už nepřijde. Domácí Tomáš Görner se přesto neúnavně snažil proměnit jednu ze svých šancí, což se mu nakonec povedlo. Tři body proto zůstaly v Seči, které nadále potvrzuje zlešpující se formu. 



Ohlasy k zápasu


TJ Seč
Bohuslav Plojhar: Předvedli jsme dobrý výkon. Museli jsme sice improvizovat ve středu pole, kde poprvé v kariéře nastoupil Michal Lukáč, ale nebylo to vůbec poznat. Görner mě sice množstvím neproměněných šancí dováděl k šílenství, ale nakonec právě on rozhodl.

TJ Baník Mantov
Lubomír Housar: Zápas nám patřil přibližně dvacet minut v prvním poločase. V tomto čase jsme dokázali zápas otočit, pak už jsme ale nepředvedli vůbec nic. Vstup do jara je z našeho pohledu hodně špatný, proti Seči jsme si mysleli, že vyhrajeme, ale bohužel.



Sestavy


TJ Seč
J. Jiříček [-] - M. Žanda [-] , T. Görner [-] , M. Fotr [-] , J. Beneš [-] (81. R. Křesťan [-] ) , R. Vlk [-] , R. Černovský [-] , J. Reidl [-] (57. M. Ulč [-] ) , J. Bradáč [-] , I. Salcop [-] , M. Lukáč [-] (86. I. Masec [-] )

TJ Baník Mantov
T. Rehák [-] - J. Janouškovec [-] , J. Kuneš [-] , M. Wizovský [-] , M. Janeček [-] (51. L. Housar [-] ) - M. Šindelář [-] , J. Hrubý [-] , J. Machač [-] , P. Šmrha [-] - D. Tichý [-] , A. Ulč [-]

ŽK: 28. J. Bradáč - 56. J. Machač , 61. P. Šmrha , 63. J. Janouškovec .
Hráči zápasu: M. Lukáč , T. Görner - D. Tichý .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: Adamec Václav - SOBOTOVÁ Štěpánka (N), KOLÁČEK Karel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.