0:3
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.06.2017 17:00

30.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nepomuk jasně podlehl Chlumčanům


Branky


0

Zajímavé utkání se uskutečnilo v sobotu, když FK Nepomuk hostil celek Chlumčan. Nepomuk měl zajímavou motivaci do zápasu a to, kdyby vyhrál a Horažďovice zaváhaly, tak by měl možnost zahrát si baráž. Na druhou stranu Chlumčany chtěly odčinit dvě zaváhání z předchozích kol.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté se dostali do dvoubrankového vedení

Od začátku zápasu bylo držení balonu na obou stranách poměrně vyrovnané a hrál se opatrný fotbal. Rozvlnit síť se podařilo Tomáškovi v 11. minutě, když ho krásnou přihrávkou uvolnil Lenk a Tomášek si poradil se dvěma protihráči, a nakonec tváří v tvář poslal balon k tyči za záda brankáře Nepomuku -  0:1!

 

Po této brance měli více ze hry hráči Nepomuku, kteří se snažili o vyrovnání a dlouhými balony se snažili dostat přes chlumčanskou obranu, což se jim moc nedařilo, protože chlumčanská obrana byla v tomhle utkání opravdu pevná.

 

Další rána pro Nepomuk přišla v 28. minutě, když po brejku šel Jan Havlík sám na brankáře a také se nemýlil, poslal totiž míč krásně k tyči a zvýšil tak na 0:2!

 

Hosté poctivě bránili a hráli na brejky, které byly velmi nebezpečné a Nepomuk si nevěděl rady, jak dobýt chlumčanskou tvrz. Do poločasu si Nepomučtí vytvořili ještě pár šancí, které ale nedokázali proměnit v gól, a tak se šlo do kabin za stavu 2:0 pro Chlumčany. Zásadní moment se stal po odpískání první půle, když hostující Kraus strčil tělem do Rouse a ten spadl k zemi a Kraus vyfasoval červenou kartu a vytvořil do druhého poločasu šance Nepomuku na vyrovnání.

Tomášek proměnil penaltu a dal skóre konečnou podobu

Do druhého poločasu ale nastoupily lépe Chlumčany, držely více balon a tvořily hru, když krátce po poločase v 53. minutě byl faulován ve vápně Havlíček. Penaltu s přehledem proměnil opět Tomášek a stav utkání se měnil na 3:0.

 

Tento stav utkání setrval už do konce zápasu, i když Nepomučtí se stále snažili a snažili překonat chlumčanskou obranu centry ze stran nebo dlouhými balony na jejich vysokého útočníka, ale bohužel pro ně se jim vážně v zakončení nedařilo. Do konce utkání se střídaly brejky Chlumčan s akcemi Nepomuku, ale žádný další gól nepřišel. Z tohoto duelu teda vzešly lépe hostující Chlumčany a vezou si vydřené tři body z horké nepomucké půdy.

 

 

Autor: Lukáš Tomášek mladší



Ohlasy k zápasu


FK Nepomuk
Pavel Kalabza, hráč: Chlumčany si zasloužily vyhrát. Zvládly 45 minut v oslabení a ještě k tomu daly gól ...

TJ Keramika Chlumčany
Lukáš Tomášek mladší, hráč: Do Nepomuka jsme jeli s tím, že chceme vyhrát! Čekali jsme, že to bude těžké utkání, ale jsme rádi, že jsme vyhráli a dokázali jsme naplno bodovat i v posledním utkání sezóny! Radost byla obrovská a výhra...To byl další důvod k tomu, že dokopná bude ještě lepší a veselejší, než kdybychom prohráli. Takhle jsme si představovali závěr sezóny a jsme spokojení.



Sestavy


FK Nepomuk
M. Baroch [-] - M. Březák [-] , J. Viktora [-] , J. Kalabza [-] , M. Baran [-] , J. Vosyka [-] (62. T. Karela [-] ) , J. Kozák [-] , L. Zajíc [-] , M. Baran [-] (86. P. Panc [-] ) , J. Rous [-] (64. P. Kalabza [-] ) , J. Ticháček [-] (62. V. Janoch [-] )

TJ Keramika Chlumčany
Š. Bacík [-] - L. Milota [-] , J. Lenk [-] , P. Šmíd [-] (73. M. Vojáček [-] ) - J. Roubíček [-] , J. Havlíček [-] (65. L. Nohava [-] ) , J. Vajai [-] , L. Tomášek ml. [-] , J. Havlík [-] - J. Kraus [-] - T. Fleissig [-] (46. T. Benedikt [-] )

ŽK: 25. J. Kozák , 28. J. Ticháček , 35. M. Březák , 53. M. Baroch - 24. P. Šmíd . ČK: 45. J. Kraus .
Hráči zápasu: J. Vajai .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Kašpar Zdeněk - PICEK Lukáš, AUBRECHT Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.