3:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.06.2017 17:00

28.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Kralovice porazily Pačejov o tři branky


Branky


0

Pačejov přijel do Kralovic ve slátané sestavě bez několika opor, což se projevilo na vývoji utkání...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas rozhodl o vítězi utkání

První poločas měly jasně v režii domácí Kralovice, které si vytvořily velké množství gólových příležitosti, ale gólman Pačejova Kozlík odolával více než půl hodiny! 

 

Ve 34. minutě už ale odolat nedokázal. Pěkný centr prodloužil Petr Bulín na Jana Lavičku, kterému se povedlo brankáře Pačejova obhodit. Domácí Kralovice tak šli do vedení 1:0!

 

Druhá branka padla v úplně samotném závěru první půle, kdy opět přišel centr, který Marek Chvosta prodloužil na Petra Bulín, který zpracoval a z half voleje trefil nádherně šibenici - 2:0!

 

Poté rozhodčí Zdeněk Kašpar odpískal první poločas, který jasně ovládly domácí Kralovice. Pačejov mohl být rád, že dostal v prvním dějství pouze dvě branky.

 

 

Pačejov se ve druhém poločase zlepšil, ale gól nevstřelil

Inkasovaná branka v posledních vteřinách prvního poločasu moc na psychice Pačejova nepřidala a hosté se trochu vzpamatovávali. Pak se ale domácí Kralovice zatáhly ke svému vápnu a bránily dvoubrankové vedení. 

 

Díky tomu začal mít Pačejov více ze hry a začaly také přibývat šance na jeho stranách. Naopak v jeho obraně se začaly vyskytovat mezery, kterých mohly domácí Kralovice využívat. A také, že využily! V samotném závěru, konkrétně v 87. minutě utekl po straně svým strážcům Ondřej Dušička a pěknou střelou na zadní tyč dal výsledku konečnou podobu - 3:0!

 

Pačejovští se ve druhém poločase sice zlepšili, ale pevná kralovická obrana je do vážnější šance nepustila, a naopak domácí hráči poté v závěru udeřili a zaslouženě zvítězili rozdílem tří branek.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Kralovice
Jan Lavička, hráč: Důležitý body pro setrvání v soutěži. Soupeře jsme přehráli. Teď nás čeká zápas v Křimicích a derby na domácí půdě. Tak se určitě budeme chtít ještě poprat o co nejlepší umístění.

TJ Sokol Pačejov
Jakub Kozlík, brankář: Do Kralovic jsme odjížděli ve značně slátané sestavě, když nám chybělo několik hráčů ze základní jedenáctky. Tento fakt se bohužel také promítl do našeho herního projevu. V prvním poločase na hřišti vládli domácí, kdy si připravili několik stoprocentních gólovek. Proměnit se jim naštěstí podařilo jenom dvě, když druhý gól byl typický šatňák v 45. minutě, který nám na psychice zrovna nepřidal. Druhý poločas se domácí zatáhli před vlastní vápno a nechali tvořit hru nám a spoléhali se na své nebezpečné rychlé protiútoky. Nám se dařilo držet míč a kombinovat až k soupeřovo vápnu, kde jsme míče ztráceli a bránu jsme vážněji neohrozili. Domácí v závěru zápasu přidali z rychlého protiútoku třetí gól a poté se již zápas jen dohrával.



Sestavy


TJ Sokol Kralovice
J. Bodurka [-] - M. Horyna [-] , F. Volín [-] , M. Řenč [-] , M. Chvosta [-] (65. O. Růžek [-] ) , M. Bulín [-] , P. Bulín [-] (73. M. Zeman [-] ) , J. Vlk [-] , O. Dušička [-] , D. Hyneš [-] , J. Lavička [-]

TJ Sokol Pačejov
J. Kozlík [-] - P. Hosnedl [-] (82. F. Sedláček [-] ) , M. Štětina [-] , J. Hlůžek [-] , P. Polena [-] , F. Kába [-] , V. Klásek [-] , J. Kubaň [-] , L. Plánička [-] , J. Ticháček [-] , M. Kubaň [-]

ŽK: 40. F. Volín , 61. D. Hyneš - 75. J. Kubaň .
Hráči zápasu: M. Bulín .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Kašpar Zdeněk - PICEK Lukáš, ŽÁK Adam.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.