2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.05.2017 15:00

25.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chlumčany poprvé na jaře padly, Žichovice se vrací na vítěznou vlnu


Branky


0

Souboj na jaře dosud neporažených Chlumčan s Žichovicemi, které padly až v minulém kole na Košutce, sliboval velkou podívanou a diváci se v tomto duelu určitě nenudili, zvlášť příznivci domácího týmu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po několika šancích se poprvé trefil Šimáček

V Žichovicích se dal očekávat velmi vyrovnaný souboj, ale už od prvních minut bylo vidět, že Žichovice budou mít mírně navrch. Domácí hráči se lépe pohybovali a po pěkných kombinacích se také dostávali do šancí. 

 

Po několika střelách na chlumčanskou bránu přišel Bálkův přímý kop. Pěknou Bálkovu střelu brankář Fryš vyrazil pouze k Prchlíkovi, ten ještě hledal výhodněji postaveného spoluhráče, ale bohužel pro domácí nenašel.

 

V jednatřicáté minutě se poprvé pohnulo skóre. Na dlouhý aut Mourka si pěkně naběhl důraznější Šimáček a poslal domácí Žichovice do vedení - 1:0!

 

I v dalších minutách měli převahu domácí fotbalisté, ale branku už se jim vsítit nepodařilo. Bezzubé Chlumčany měly do druhého poločasu určitě co napravovat.

Šancí ubylo, ale přeci jen jedna branka padla

Po přestávce už to nebylo ani z jedné strany to pravé ořechové. Domácích šancí ubylo, těch chlumčanských zase nebylo. Překvapivě bezzubé Chlumčany se za celý zápas nedostaly k přímému ohrožení branky, kterou střežil Pavel Janda.

 

Z těch pár šancí, co si domácí vytvořili, mohli navýšit vedení Robert Beneš s Martinem Linhartem, ale ani jeden z jejich pokusů se mezi tři tyče nevešel. 

 

Domácí se ale druhé branky přeci jen dočkali! Minutu před koncem poslal Špírek krásný balón na Chalupu, který zakončoval do prázdné brány - 2:0!

 

Více se v utkání nestalo, a tak Žichovice po zásluze mohou slavit tři body! 

 



Ohlasy k zápasu



TJ Keramika Chlumčany
Lukáš Tomášek mladší, hráč: Do Žichovic jsme jeli urvat nějaké body, ale věděli jsme, že Žichovice jsou doma velice silný. Musím říci, že jsme v Žichovicích podali hrozný výkon a spravedlivě prohráli. V dalších zápasech budeme mít co napravovat a já věřím, že podáme o 100% lepší výkon a dokážeme ostatním i sami sobě, že tohle byl jen zkrat, který se už nebude nikdy opakovat.



Sestavy


TJ Žichovice
P. Janda [-] - P. Bálek [-] (61. J. Frýzek [-] ) , O. Chalupa [-] , O. Musil [-] , D. Staněk [-] , M. Linhart [-] (70. M. Špírek [-] ) , R. Beneš [-] , M. Prchlík [-] , R. Šiška [-] , J. Šimáček [-] , L. Mourek [-]

TJ Keramika Chlumčany
R. Fryš [-] (80. L. Nohava [-] ) - L. Milota [-] , J. Lenk [-] , T. Benedikt [-] , P. Šmíd [-] (40. J. Voller [-] ) - J. Roubíček [-] (80. Š. Bacík [-] ) , J. Havlík [-] , J. Vajai [-] , L. Tomášek ml. [-] , J. Havlíček [-] - V. Dušek [-] -

ŽK: 60. P. Bálek , 65. R. Šiška , 85. J. Šimáček .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Červený Václav - FANFULE Ladislav, ŠTĚPÁN Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.