M. Baran 25.
D. Vrba 43. (vl.)
M. Baran 75.
3:2
(2:0)
48. M. Březák (vl.)
84. J. Anděl
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.04.2017 16:30

20.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Beran vstřelil dvě branky a i díky němu domácí Nepomuk vyhrál


Branky


25. M. Baran , 43. D. Vrba (vl.) , 75. M. Baran - 48. M. Březák (vl.) , 84. J. Anděl
0

Vyrovnané utkání se očekávalo v Nepomuku, kde domácí FK přivítal Touškov. První vzájemný duel vyhrál Touškov 3:0, v tomto utkání to po poločase vypadalo na opačný výsledek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Baran otevřel skóre, Vrba si pak dal vlastní gól

Zápas začal domácí tým mnohem aktivnějí a hned v úvodu zahrozil po levé straně, kde se Jakub Vosyka uvolnil do šestnáctky, ale zakončil pouze mimo tři tyče.

 

Touškovští spoléhali spíše na klidný, postupný útok, který lahodil oku diváka. Několik pohledných akcí však nebylo patřičně zakončeno.

 

Úvodní gól padl v 25. minutě, kdy Nepomučtí vysunuli presing, tím získali balón, Kozák posunul na lajnu Zajícovi, který odcentroval na Michala Barana a ten neomylně poslal domácí do vedení - 1:0!

 

Další minuty přinesli vyrovnaný fotbal a na obou stranách bylo k vidění několik šancí. Tu největší měl domácí Vosyka, ale jeho pokus z malého vápna skončil pouze nad bránou brankáře Beneše.

 

Dvě minuty před poločasovou pauzou přišel druhý zápis do listiny střelců u domácího týmu. Vrba tvrdým zákrokem přerušil útok domácích, následný centr Ticháčka z trestného kopu si faulující hráč z předchozích vteřin srazil hlavou do vlastní sítě - 2:0!

 

Domácí Březák si vstřelil vlastní gól, Beran poté rozhodl

Následovala hra nahoru a dolu. Náznaky šancí byli na obou stranách. Nás podržel svým výkonem Baroch , který musel zasahovat proti nebezpečním střelám z dálky. Podařilo se nám vstřelit gól ze závaru před brankářem, kdy nám byl odpískán útočný faul. Až v 75´ prostřelil Baran vše co mu stálo v cestě a tim jsme šli do vedení 3:1. Hosté měli silných 15' minut do konce, kdy hrozili z obou stran. Odměnou jim byl gól na 3:2 v 84'. 

 

Touškov vstoupil do druhého dějství jako vyměněný tým. To domácí se zřejmě zapomněli v kabině a hned po třech minutách inkasovali. Vlastní gól si vstřelil domácí Martin Březák a bylo sníženo - 2:1!

 

Následující minuty se diváci určitě nenudili, protože hra se přelévala nahorů a dolů. Náznaky šancí byly k vidění na obou stranách. Hodně se zapotil domácí brankář Baroch, který musel zasahovat proti několika nebezpečným střelám z dálky. Domácím se podařil vstřelit gól ze závaru před brankářem Benešem, ale po útočném faulu jim branka uznána nebyla.

 

Skóre se měnilo až v 75. minutě, kdy se domácí Nepomuk dočkal třetího zásahu. Agilní Michal Beran totiž propálil vše, co mu stálo v cestě a vrátil domácím dvoubrankové vedení - 3:1!

 

Závěrečná čtvrhodinka byla jasně v režii hostujícího Touškova, který hrozil z obou stran a dočkal se také zaslouženého snížení. V 84. minutě upravil skóre na 3:2 Jakub Anděl. To však bylo ze strany Touškova vše a domácí dokráčeli k vydřené výhře.

 

 

Ohlas domácího hráče Pavla Kalabzi:

"Podali jsme dobrý týmový výkon a odměnou nám byly 3 body. Hráli jsme pod tlakem neúspěchů z prvních třech kol, kdy se nám podařilo získat jen bod z hostujících hřišť. Navázali jsme na výkon ze středeční dohrávky, kdy jsme na domácí půdě porazili Tlumačov. Hosté byli silní dopředu, ale chyběla finální přihrávka a hrát až v posledních 15'-30' se nevyplácí a také na to doplatlili. Myslim si, že jsme byli na tento zápas lépe připraveni."

 



Ohlasy k zápasu


FK Nepomuk
Josef Viktora, trenér: Udělal jsem několik změn v základní sestavě oproti utkání s Tlumačovem a to z důvodu rovnoměrného vytížení celého kádru a utkání jsme nakonec dovedli do vítězného konce. Dvakrát jsme vedli o dvě branky a dvakrát druhou půli výborně hrající hosté zápas zdramatizovali. V tuto chvíli nás podržel golman Baroch. Škoda neproměnění spousty vyložených šancí, které jsme měli. Utkání tak mohlo být mnohem klidnější.

TJ Sokol Město Touškov
Pavel Foltýn st.: Když už jsme lepším týmem, tak nám nepřeje štěstí nebo má gólman soupeře neskutečné štěstí. První půli šel do vedení soupeř po hlavičce Romanovo Voitha hráče a druhou ránu nám zasadil krásnou hlavou sám David Vrba. Obrovská pochvala za druhou půli, do které jsme vlétli parádně a hned v úvodu po ose Hosek, Kalaš, Hauer si soupeř pod tlakem vstřelil také vlastní branku. Soupeře jsme kombinačně přehrávali, měli spoustu střel, ale za největšího tlaku jsme propadli v obraně, když Lukáš Hodek neodkopl a Matěj Bouzek s Karbusickým nedokázali pokrýt střelu soupeře. V závěrečném náporu hlavou proměnil Kuba Anděl, ale opět jsme body nechali soupeři.



Sestavy


FK Nepomuk
M. Baroch [-] - M. Březák [-] , P. Kalabza [-] (80. J. Viktora [-] ) , J. Kalabza [-] , M. Baran [-] , J. Vosyka [-] , J. Kozák [-] , L. Zajíc [-] (89. P. Panc [-] ) , M. Baran [-] (14. T. Karela [-] ) , T. Voráček [-] , V. Janoch [-] (32. J. Ticháček [-] )

TJ Sokol Město Touškov
M. Beneš [-] - R. Voith [-] , A. Šimice [-] - A. Mezera [-] (46. M. Šiml [-] ) , O. Karbusický [-] , J. Kalaš [-] (80. J. Anděl [-] ) - V. Nosek [-] , D. Vrba [-] (46. P. Foltýn [-] ) - J. Hauer [-] , M. Bouzek [-] , L. Hodek [-] (76. T. Michalides [-] )

ŽK: 70. T. Karela , 72. J. Kalabza - 44. D. Vrba .
Hráči zápasu: M. Baran .
Místo: Nepomuk. Počet diváků: 110. Rozhodčí: Kanta Vlastimil - LIŠKUTÍN Antonín, FRGAL Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.