J. Žiak 72. (vl.)
1:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.04.2017 16:30

20.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mochtín veze z Plzně všechny tři body


Branky


72. J. Žiak (vl.) - 14. Z. Smolík , 61. Z. Smolík
0

Těžké utkání odehrál Mochtín v Plzni, kde ho přivítala domácí Košutka. První duel vyšel jednoznačně lépe pro Mochtín, který rozdrtil Košutku 5:0. Odvetný duel byl ale mnohem složitější.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Smolík otevřel skóre, Čeleda mohl navýšit

Oba týmy vstoupily do utkání útočnou hrou. Nejprve měl velkou šanci domácí Kastl, který byl sám před brankářem Mochtína, kterého sice překonal, ale míč z brankové čáry odkopával jeden z hostujících obránců.

 

To na druhé straně byli Mochtínští odměněni za aktivitu vedoucí brankou. Ve 14. minutě Plánička našel přesnou přihrávkou Zbyňka Smolíka, který otevřel skóre sobotního duelu - 0:1.

 

První půle nenabídla mnoho šancí. Výjimkou byla situace z dvacáté minuty, kdy Mochtínští mohli navýšit skóre. Čeledovu prudkou střelu do šibenice ale bravurně zneškodnil domácí brankář Frémund.

 

Skóre se nepohnulu ani v druhé polovině prvního dějství, a tak se do kabin šlo za stavu 0:1 pro Mochtín.

Dvě branky Mochtína, jedna však do vlastní sítě

Ve druhém poločase ukázal i hostující brankář Rajtmajer, že je mužem na správném místě, když parádně zneškodnil obrovskou šanci domácího Chabra na vyrovnání. 

 

V dalších minutách hrozil pouze Mochtín, který si v rozmezí pěti minut vytvořil tři velké šance. Tu první neproměnil Čeleda, který znovu vyslal pumelici na bránu Frémunda. Frémund zneškodnil následně i hlavičku Bejvla. Na střelu Zbyňka Smolíka ze 61. minuty byl však už krátký a Mochtín šel do dvoubrankového trháku - 0:2!

 

A Mochtínští se prosadili i potřetí, ale tentokrát do své sítě. V 72. minutě vystřelil z pravé strany Chabr a jeho střelu si Jan Žiak smolně srazil do vlastní sítě - 1:2!

 

Stovka diváků se už vyrovnání nedočkala a Mochtín si z Plzně odvezl všechny body.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Košutka Plzeň
Milan Primas, hráč: Jednalo se o vyrovnané utkání na těžkém terénu, kterému by spíše slušela remíza, chtěl bych pochválit oba celky za fair play, když se na obou stranách hráči přiznávali k rohu apod. Tak by to mělo správně vypadat.

TJ Sokol Mochtín
Stanislav Jarabica, trenér: Zápas měl velice dobrou kvalitu. Díky oběma mužstvům se hrál slušný fotbal. Nechybělo nasazení, bojovnost, spousta šancí na obou stranách a ani góly. Musím ale sportovně přiznat, že by zápasu více slušela remíza. Oběma mužstvům přeji hodně štěstí a záchranu v 1. A třídě.



Sestavy


TJ Košutka Plzeň
J. Frémund [-] - J. Hemzáček [-] (68. J. Pekník [-] ) , F. Řežábek [-] , M. Potoček [-] , M. Primas [-] , Z. Rolko [-] , D. Triner [-] , J. Kastl [-] (46. J. Chabr [-] ) , T. Pekník [-] , L. Kovařík [-] (46. P. Kalaš [-] ) , P. Macht [-]

TJ Sokol Mochtín
P. Rajtmajer [-] - Z. Smolík [-] (75. J. Šafránek [-] ) , Z. Plánička [-] , J. Cihlář [-] (90. P. Švátora [-] ) , T. Velek [-] , J. Čeleda [-] , J. Žiak [-] , J. Bejvl [-] , Z. Novák [-] , J. Dolejš [-] , T. Dolejš [-] (90. J. Pretzelmayer [-] )

ŽK: 59. M. Primas , 80. D. Triner .
Hráči zápasu: Z. Smolík .
Místo: Košutka. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Plzák Martin - RUBÁŠ Jaroslav, CHMELÍK Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.