Žihle si poradila s Křimicemi


Branky


4. L. Rázek , 57. J. Masopust , 70. J. Nový (p.) - 81. A. Adam
0

Vedoucí Žihle měla v tomto utkání určitě co napravovat, protože v minulém kole odjela z Pačejova bez bodu. To se nakonec domácímu celku povedlo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Žihle vstřelila brzký gól, pak přestala hrát

Vedoucí Žihle měla výborný vstup do utkání, když již ve čtvrté minutě skóroval po pěkné kombinační akci pravý bek Lukáš Rázek, který si naběhl mezi křimické obránce, dostal míč a tváří v tvář brankáři Zachovi otevřel skóre 1:0!

 

Další čtvrthodina byla jasně v režii domácího týmu, který nepustil Křimice téměř k ničemu. Poté však domácí přestali dodržovat pokyny, které si před zápasem řekli v kabině a koledovali si o vyrovnávací branku. 

 

Možnosti ke skórování měly Křimice dvě. Ani jedna bohužel pro hostující tým za zády brankáře Bláhy neskončila. Poločas tedy vyhrál podle předpokladů lídr tabulky ze Žihle.

Masopust zvýšil na 2:0, A. Adam už pouze korigoval

O poločasové přestávce udělal trenér Žihle v kabině velký vítr, neb se mu nelíbil projev druhé poloviny prvního poločasu. To hráčům pomohlo a vytvořili si několik slibných šancí, ale opět je trápila koncovka, jako to v jarních zápasech pro Žihelské bývá.

 

V 57. minutě se ale dokázal prosadit kanonýr Jiří Masopust, který si naběhl na centr za křimickou obranu a dal výsledku novou podobu - 2:0!

 

Dvacet minut před koncem zahráli Křimičtí ve vápně rukou a rozhodčí Koura za tento přestupek nařídil pokutový kop. Míč si poté postavil Jakub Nový a zkušeně proměnil - 3:0!

 

V jednaosmdesáté minutě se dočkali také hosté. Ve středu hřiště se nedohodli domácí hráči, míč se dostal k Augustinu Adamovi, který snížil na konečných 3:1!

 

Stínem utkání byly dvě zranění na domácí straně. Nejprve musel vystřídat Peterka, jenž si poranil zadní stehenní sval a poté ve 42. minutě brankář Zach ve snaze trefit míč trefil pouze obličej Čapka, pro kterého skončila sezóna, kvůli tříštivé zlomenině pod okem.



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Žihle
Jiří Sedlák, vedoucí: Do zápasu jsme vstoupili poměrně dobře, když jsme ve čtvrté minutě dávali gól, kterým se hra uklidnila. Prvních dvacet minut jsme nepouštěli soupeře vůbec k žádným akcím, ale pak našim hráčům začalo drobet pršet do nosu, jak se říká, takže hráči ztratili soudnost, nedodržovali pokyny a vysloveně si koledovali o branku. Bohudík, i přes dvě šance Křimic jsme žádnou nedostali. V poločase jsme si řekli v kabině své a hra ve druhém poločase se už uklidnila a dali jsme druhou branku. Naše velká slabina je neproměňování šancí. Za stavu 3:0 jsme svojí laxností zbytečně dostali na 3:1. Zápas byl ale od začátku vedený tak, že bychom ho neměli prohrát, a taky jsme ho neprohráli. Soupeř byl snaživý, měl nějaké zraněné hráče, což nám zápas usnadnilo. Nejlepší hráč: Rázek - podává vyrovnané výkony. Je to takový náš Hejda jako mají ve Viktorce Plzeň.




Sestavy


TJ Slavoj Žihle
J. Bláha [-] - S. Peterka [-] (36. J. Brož [-] ) , J. Masopust [-] , M. Kaľata [-] , O. Čapek [-] (42. J. Bulín [-] ) , J. Nový [-] , T. Krofta [-] (75. R. Otcovský [-] ) , Z. Vukliševič [-] , T. Rambousek [-] , M. Romanovskyy [-] , L. Rázek [-]

FC Křimice
M. Zach [-] - J. Novák [-] , V. Kuneš [-] , M. Škoda [-] , F. Šváb [-] , J. Volena [-] , M. Brousil [-] (42. T. Kroupa [-] ) , A. Adam [-] , V. Bezdička [-] (80. V. Hinterholzinger [-] ) , J. Kovačič [-] , T. Čechura [-]

ŽK: 33. M. Romanovskyy , 60. L. Rázek - 16. A. Adam , 72. J. Kovačič .
Hráči zápasu: J. Masopust , L. Rázek .
Místo: Žihle - UMT. Počet diváků: 130. Rozhodčí: Koura Radim - ŘÍHA Zdeněk, MAREK Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.