Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.04.2017 16:30

19.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Křimice nadělily Kdyni bůra


Branky


0

Křimice přivítaly Kdyni před pěknou diváckou kulisou, která se určitě nenudila. Střelecky potentní utkání nabídlo šest branek!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Augustin v rozmezí dvou minut rozjásal domácí diváky

Utkání hrané za krásného, spíše letního, počasí bylo prvních třicet minut vyrovnané. Hráči obou celků si snažili vytvořit gólovou příležitost, ale brankou ani jedna z šancí neskončila.

 

Ve 20. minutě mohli Kdyňští fotbalisté kopat pokutový kop, ale kontroverzní zákrok rozhodčí Schneider k nevoli Kdyňských neposoudil jako penaltový, ačkoliv byl Tomáš Dufek faulován.

 

Ve 37. minutě padla první branka utkání, kterou vsítili domácí! Pěkný centr za obranu dokázal zužitkovat Augustin Adam a bylo to 1:0 pro Křimice! O dvě minuty později rozjásal domácí diváky znovu Adam, který tentokrát využil společně se svými spoluhráči chybu hostujících středopolařů ve středu hřiště.

 

Kdyňské dvě obdržené branky položily na lopatky a ti najednou neměli žádnou protihru, což si přenesli i do druhého poločasu...

Bezdička potopil naději Kdyně

Druhé dějství začalo mnohem lépe pro domácí Křimice, které si vytvořily na hostující tým tlak.

 

Ten byl zužitkován dvěma brankami z kopačky Václava Bezdičky, který se díky nim dotáhl na vedoucí příčku tabulky střelců 1.A třídy!

 

V 65. minutě Tomáš Čechura dovršil kdyňský debakl, když vstřelil pátý gól za záda Vladimíra Horáčka, 5:0!

 

Když už to vypadalo na pohodlné vítězství s bonusem v podobě udržené nuly pro brankáře Hinterholzingera, tak přišla na řadu 88. minuta, ve které dokázali Kdyňští snížit! Na konečných 5:1 snižoval Michael Džugan

 



Ohlasy k zápasu



SK Kdyně 1920
SK Kdyně 1920, www.fotbalkdyne.cz: Jako aprílový žert mi připadalo představení kdyňského týmu v Křimicích. Prvních půl hodiny bylo vše ještě relativně v pořádku. Obě mužstva si vytvářela šance a zápas byl vyrovnaný. Ve dvacáté minutě jsme měli po jasném faulu na Tomáše Dufka kopat penaltu, ale rozhodčí byl bohužel pro nás jiného názoru. Po vyrovnané půlhodině přišla rána z ničeho nic. Pozdě jsme reagovali na dlouho avizovaný centr za obranu, po té špatně (nebo spíše vůbec) zajistili stopera, což byl důsledek inkasování první branky. No, a aby toho nebylo málo, tak hned po dvou minutách jsme dostali druhou branku po hrubé chybě ve středu hřiště. Od té chvíle bylo vše špatně. Celá hra se naprosto rozsypala, nebyli jsme schopni alespoň chvilku podržet balon a vykonstruovat pět přihrávek za sebou byl nadlidský výkon … To ani nemluvím o zpracování míče a nějaké kloudné myšlence. Křimice byly od té chvíle jasně lepší, jednoduše a především přesně kombinovali, byly důraznější v soubojích a u většiny míčů rychleji. Samotný výsledek pak hovoří jasně. Vím, že máme velký problém s proměňováním a střílením branek, což asi také působí na psychiku hráčů, ale není možné, abychom se po inkasované brance takto rozložili. Musím uznat, že jsme tento zápas hrubě nezvládli a zaslouženě prohráli. Na takovéto zápasy je potřeba zapomenout a vzít si z nich především ponaučení. Kdyni nyní čekají hned dvě utkání za sebou s prvníma dvěma týmy tabulky, takže bude hodně důležité, jak se na tyto zápasy připravíme a jak k nim jednotlivý hráči přistoupí. Jedinou šanci v těchto utkáních máme, pokud budeme hrát jako tým a poctivě to odmakáme.



Sestavy


FC Křimice
V. Hinterholzinger [-] - J. Žilák [-] (63. J. Dytrt [-] ) , T. Král [-] , J. Volena [-] , M. Brousil [-] , A. Adam [-] (71. V. Kuneš [-] ) , V. Bezdička [-] , J. Kovačič [-] , P. Dobrý [-] (78. M. Škoda [-] ) , J. Vonášek [-] (74. J. Zapoměl [-] ) , T. Čechura [-]

SK Kdyně 1920
V. Horáček [-] - T. Dufek [-] , T. Pergl [-] (58. P. Dědek [-] ) , K. Hamor [-] (78. M. Kratochvíl [-] ) , M. Čára [-] , M. Trumpeš [-] , M. Džugan [-] , K. Kafka [-] (45. K. Forst [-] ) , M. Janeček [-] (58. L. Drmola [-] ) , L. Výškrabka [-] , J. Šmejkal [-]

ŽK: 39. P. Dobrý , 80. J. Kovačič - 77. K. Forst .
Hráči zápasu: A. Adam , V. Bezdička .
Místo: Křimice. Počet diváků: 120. Rozhodčí: SCHNEIDER Josef - DUSPIVA Václav, SCHVEINERT Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.