M. Forman 15.
J. Beneš 45. (vl.)
3:2p.
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.03.2017 15:00

17.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Horažďovice v poločase vedly, rozhodovat však musely až pokutové kopy


Branky


15. M. Forman , 45. J. Beneš (vl.) - 41. O. Chalupa , 73. M. Linhart
0

Domácí Horažďovice přivítaly za nepříznivého počasí Žichovice. V souboji čtvrtého s osmým došlo až na pokutové kopy. Kdo byl tím šťastnějším týmem, který si připsal bonusový bod?

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hostující Beneš si smolně srazil míč do vlastní sítě a domácí po poločase vedli

Po celé Republice panuje v posledních dnech deštivé počasí doprovázené silným větrem. Ne jinak tomu bylo i v Horažďovicích, které přivítaly Žichovice.

 

Oba celky nastoupily do utkání s podobnou taktiku. Jejich stylem hry nebyla překvapivě kombinační hra po zemi, jak by se ve větrném počasí předpokládalo, nýbrž dlouhé nakopávané balóny za obranu.

 

V patnácté minutě jeden z takových dlouhých míčů dokázal zužitkovat domácí Michael Forman, který nakonec zakončoval do odkryté žichovické svatyně a domácí vedli 1:0

 

Hostující Žichovice měly několik příležitostí ke skórování, z nichž byly tři opravdu "tutové". Všem pokusům od hostujících střelců dokázal domácí brankář Rybár odolat až do 41. minuty, kdy Šimáčkovu střelu uklidil za záda Rybára hostující Chalupa a bylo srovnáno 1:1!

 

Když už se všichni aktéři nedělního utkání viděli v kabinách, přišla šance domácích z trestného kopu. Jůdův přímý kop si smolně srazil do vlastní sítě Jan Beneš a domácí šli do šaten šťastnější, 2:1!

Žichovičtí se dočkali zaslouženého vyrovnání

Do druhého poločasu naskočili aktivněji hostující fotbalisté, kteří měli mírnou herní převahu. Druhý vlastní gól mohla sto šedesátka diváků vidět také na domácí straně po centru Prchlíka. Naštěstí pro domácí, míč tečovaný Horažďovickým obráncem, skončil pouze na tyči. 

 

V další šanci byl opět agilní Prchlík, který už pomalu zvedal ruce nad hlavu, když se mu zkušeně podařilo přehodit Rybára. Míč mířící do odkryté sítě však domácí obránce v poslední chvíli odkopl z brány. Nutno říci, že právě v tento moment by se více než osvědčila technika tzv. Jestřábího oka, kterou však v České republice nepoužívají ani v nejvyšší soutěži.

 

Do třetice všeho dobrého i zlého, tedy v tomto případě platilo opět zlého. Prchlík totiž ve své třetí velké šanci nezamířil mezi tři tyče.

 

Domácí se především bránili a strachovali se o těsný výsledek. Nízká aktivita Horažďovic byla potrestána v 73. minutě. Martin Linhart se chopil míče, pěkně prokličkoval domácí obranou, napřáhl zpoza vápna a umístěnou střelou k tyči vyrovnal na 2:2!

 

Žichovice měly v posledních minutách více sil, ale skóre se jim otočit nepodařilo. Na řadu tedy přišly pokutové kopy.

Rozhodla sedmá série, kde si to rozdali oba gólmani

Exekutoři obou dvou celků byli po pěti úvodních sériích vesměs úspěšní. V páté sérii mohl sice rozhodnout o bonusovém bodu pro Žichovice L. Černý, ale míč napálil pouze do horní tyče. 

 

Šestá série byla opět vyrovnaná a v té sedmé se proti sobě postavili oba brankáři. Jako první přišel na řadu brankář Žichovic Janda, ale naneštěstí pro hosty orazítkoval pouze tyč. Rybár na straně domácích měl na kopačce mečbol, který se mu podařilo využít a domácí Horažďovice mohly slavit bod navíc.



Ohlasy k zápasu



TJ Žichovice
Člen týmu TJ Žichovice: V Horažďovicích jsme na těžkém terénu za silného větru odehráli bojovné utkání, ve kterém jsme na šance určitě vyhráli, ale v zakončení jsme měli trochu smůlu a jednou nám nebyl nakloněn ani brankový rozhodčí. V penaltách jsme měli mečbol, ale nakonec brali jen bod. Každopádně je to bod plusový a první, který jsme s tímto soupeřem během dvou let získali. zdroj: http://tj.zichovice.cz/



Sestavy


FK Horažďovice
J. Rybár [-] - A. Vachuška [-] (80. M. Boř [-] ) , D. Macoun [-] (59. M. Šašek [-] ) , J. Sova [-] , T. Jůda [-] , T. Greger [-] , M. Forman [-] , J. Janouškovec [-] , M. Šafanda [-] , J. Nauš [-] (31. J. Boček [-] ) , J. Forman [-]

TJ Žichovice
P. Janda [-] - J. Beneš [-] , O. Chalupa [-] (62. M. Špírek [-] ) , D. Staněk [-] , M. Linhart [-] (80. P. Bala [-] ) , R. Beneš [-] , M. Prchlík [-] , L. Černý [-] , R. Šiška [-] , J. Šimáček [-] , L. Mourek [-]

ŽK: 85. T. Jůda - 44. L. Černý , 78. J. Beneš .
Počet diváků: 161. Rozhodčí: Šiška Pavel - KŘEN Jiří, FRGAL Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.