0:2
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.03.2017 15:00

17.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Košutka veze překvapivé vítězství z Kralovic


Branky


0

Domácí Kralovice chtěly odčinit porážku z minulého týdne, to naopak hostující tým chtěl navázat na výhru s Touškovem. Černá tříminutovka ve druhém poločase srazila domácí do kolen. Hosté tedy mohli slavit překvapivé tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bojovný, leč nezáživný první poločas

Na měkkém hřišti v Kralovicích se odehrál zápas v rámci 17. kolo mezi domácím Sokolem Kralovice a hostující Košutkou Plzeň. Košutka povzbuzena vítězstvím v prvním jarním kole navzdory všem předpokladům nepřijela hrát do Kralovic druhé housle a bylo to znát i na její hře.

 

První půle moc šancí nenabídla a hráči se jen těžce srovnávali s těžkým terénem. Bojovný první poločas skončil bezbrankovou remízou. Vše podstatné se mělo udát ve druhé půli...

Košutka udeřila dvakrát během tří minut

Ta začala v podobném stylu jako ta první. Hráči obou celků bojovali a nic nedávali svému soupeři zadarmo.

 

V osmašedesáté minutě viděla necelá osmdesátka diváků první branku utkání. Pravý záložník Košutky unikl domácí obraně, předložil před bránu svému spoluhráči Trinerovi, který nabídnuté šanci nepohrdl a rozvlnil síť za zády Bodurka poprvé. Hosté tedy vedli 0:1!

 

Hned za tři minuty se radovala opět hostující Košutka Plzeň. Jan Pekník napřáhl z dobrých pětadvaceti metrů a jeho parádní přízemní střela na zadní tyč skončila v síti, 0:2!

 

Domácím nebylo dnes přáno, a tak se zrodil celkem překvapivý výsledek. Hosté si totiž své dvoubrankové vedení udrželi až do konce utkání.



Sestavy


TJ Sokol Kralovice
J. Bodurka [-] - M. Horyna [-] , J. Vlk [-] (67. M. Kůsa [-] ) , M. Chvosta [-] (46. O. Růžek [-] ) , M. Řenč [-] , P. Bulín [-] (46. J. Purkar [-] ) , D. Hyneš [-] (80. M. Zeman [-] ) , J. Lavička [-] (85. L. Milan [-] ) , O. Dušička [-] , M. Bulín [-] , F. Volín [-]

TJ Košutka Plzeň
J. Frémund [-] - J. Chabr [-] , F. Fikar [-] , P. Macht [-] , P. Kalaš [-] (77. J. Kastl [-] ) , D. Triner [-] (89. J. Bříza [-] ) , T. Pekník [-] , L. Kovařík [-] , J. Pekník [-] , J. Hemzáček [-] (44. M. Potoček [-] ) , M. Primas [-]

ŽK: 14. M. Chvosta , 29. F. Volín , 90. M. Bulín - 40. J. Chabr , 45. M. Primas .
Počet diváků: 77. Rozhodčí: Pena Miroslav - PETRŽÍLKA Jiří, ŘÍHA Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.