3:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.03.2017 14:30

16.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nepomuk vedl, pak už ale úřadoval pouze favorit utkání


Branky


0

Ambiciózní Horní Bříza vstoupila do jara pravou nohou, i když proti Nepomuku musela parta kolem kapitána Šimiceho obracet skóre...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po několika slibných šancích sami inkasovali

V prvním jarním kole přivítali Hornobřížští FK Nepomuk. Trenér domácích nechtěl absolvovat stejnou přestřelku jako v Nepomuku na podzim, a tak svým svěřencům naordinoval defenzivnější styl hry.

 

Úvod utkání byl opatrnější, ačkoliv domácí sestavu hned v sedmé minutě postihlo zranění. Hornobřízský M. Fišer po nezaviněném souboji špatně došlápl a podvrtnul si koleno. Domácí vystřídali a vytvořili si několik slibných příležitostní. V jedné takové se objevil P. Chocholatý, který však trestuhodně přestřelil svatyni hostujícího Barocha. Do další velké šance se propracoval Zavadil, ale jeho hlavička bohužel pro domácí svůj cíl jen těsně minula.

 

O pár minut později Baroch nadvakrát vychytal Lavičku a v 17. minutě se potvrdilo nepsané pravidlo Nedáš, dostaneš. Po pěkně zahrané standardní situaci se k tyči prosadil hostující J. Viktora, a otevřel tak skóre sobotního utkání.

 

Domácí byli na několik minut zaskočeni obdrženou brankou, ale ve 34. minutě se jim podařilo vyrovnat. K odraženému míči se nejrychleji probojoval aktivní Chocholatý a celé Horní Bříza mohla slavit vyrovnání. Více se do prvního dějství nevešlo, a tak se šlo do kabin za vyrovnaného stavu.

Horní Bříza potvrdila roli favorita a otočila skóre

S jasným cílem, co nejrychleji vsítit vedoucí branku, nastoupili domácí do druhého poločasu a tento cíl se jim podařilo brzy splnit. V 53. minutě se totiž podruhé v sezoně prosadil domácí kapitán Šimice a bylo to rázem 2:1.

 

Hosté z Nepomuku po inkasované brance vsadili vše na jednu kartu a vehementně se hnali za vyrovnáním. V cestě jim však stála domácí obrana v čele se skvělým Šimandlem v bráně. Ani domácí nezaháleli, ale uklidňující branku se jim stále nedařilo vsítit.

 

V 83. minutě utkání přišel důležitý moment. Na hřiště se totiž dostal T. Lomoz a jak se později ukázalo, tak od domácího kouče to byl skvělý tah. Lomoz se totiž svému trenérovi v 90. minutě odvděčil za nabídnutou šanci brankou, když dokázal zužitkovat balón za nepomuckou obranu. Uklidňující třetí trefa domácích byla zároveň první trefou v hornobřízském dresu pro Lomoze.

 

Horní Bříza potvrdila roli favorita a díky klopýtnutí Mýta poskočila na druhou příčku se ztrátou dvou bodů na vedoucí Slavoj Žihle.



Ohlasy k zápasu



FK Nepomuk
Jan Kohout, FK Nepomuk: Do Horní Břízy jsme přijeli s cílem bodovat.Do naší vstřelené branky bylo utkání vyrovnané.Poté domácí přidali a dostávali se stále častěji k zakončení.My jsme hrozili poměrně nebezpečnými protiútoky.Ještě do poločasu domácí vyrovnali po našem nedůrazu v pokutovém území.Druhý gól padl opět po neobsazení hráče v naší šestnáctce. Pak jsme byli o něco aktivnější my,ale bez vyrovnání.Třetí branka padla do otevřené obrany minutu před koncem.Nezbývá než soupeři pogratulovat,vyhrál zaslouženě.



Sestavy


SK Horní Bříza
L. Šimandl [-] - V. Zavadil [-] (36. J. Sedlecký [-] ) , J. Kraček [-] , P. Chocholatý [-] (83. T. Lomoz [-] ) , R. Šimice [-] , M. Fišer [-] (7. V. Čermák [-] ) , M. Macháček [-] , M. Paukner [-] , S. Rous [-] , A. Lavička [-] , L. Janka [-]

FK Nepomuk
M. Baroch [-] - J. Viktora [-] , P. Kalabza [-] , J. Kalabza [-] , M. Baran [-] , J. Vosyka [-] , M. Březák [-] , J. Kozák [-] , L. Zajíc [-] , P. Váňa [-] (69. J. Ticháček [-] ) , T. Karela [-]

ŽK: 29. V. Zavadil , 66. A. Lavička , 77. J. Kraček , 86. S. Rous - 30. T. Karela , 31. M. Baran , 45. J. Viktora .
Počet diváků: 250. Rozhodčí: Petržilka Jiří - ŘÍHA Zdeněk, MAREK Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.