1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.04.2017 16:30

16.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Volyně na jaře poprvé vyhrála


Branky


0

Když se tyto týmy utkaly na podzim, tak z toho vzešla lépe Volyně, která Vl. Březí porazilo hubeně 1:0. V hodně podobném duchu byl i tento zápas. 

 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Defenzivní taktiku Březí plnilo dobře

Volyni se na jaře bodově nedaří. První dva zápasy vyšla bodově na prázdno, ale i tak je vidět, že zde diváci chodí podporovat svůj mančaft, i když se zrovna nedaří, k zápasu přihlíželo sto padesát diváků. Vlachovo Březí hrající o udržení, přijelo s defenzivní taktikou a tu plnilo velice dobře. Slavoj Volyně se těžko dostávala do zahuštěné obrany hostí. Hosté bránu Tomáše Mráze pořádně neohrozili, zato Martin Uher v brance Vlachova Březí musel být ve střehu vícekrát, hlavně když byl u míče jeden z nejlepších útočníků v soutěži Jiří Němeček st. První poločas nakonec skončil bezbrankovou remízou.

Němeček se trefil z přímého kopu

Do druhého poločasu neudělal ani jeden z trenérů změnu. Jenomže gól ani na jedné straně stále nepadal. Vlachovo Březí ani z brejku neskórovalo. Byl to zápas o jednom gólů. Buď Volyně protrhne hustou hostující obranu, anebo Březí udeří z protiútoku. V 68. minutě se domácí dočkali přímého kopu, ke kterému se postavil Jiří Němeček st., který se v těchto situacích moc nemýlí a vysvobodil svůj tým od gólového půstu. V závěru zápasu žádný zvrtat nenastal, a tak si Volyně připisuje velice důležité tři body a pravděpodobně se na tomto zápasu chytne a začne opět sbírat body. Zápas odřídil Luboš Pravda, jeho asistenti byli Tomáš Trkovský a Miloslav Homola.

Příští kolo Volyně jede do Sousedovic. Vlachovo Březí doma nastoupí v důležitém zápase proti Vacovu B.



Ohlasy k zápasu


SK Slavoj Volyně
Václav Mareš, trenér: Vyhráli jsme a získali tři důležité body. Musím říci, že to nebylo jednoduché utkání, protože Březí přijelo z velice defenzivní taktikou a pro nás to bylo velice těžké se dostat do tak zahuštěné obrany. Nakonec nás vysvobodil Jirka Němeček st., který se trefil z přímého kopu. Myslím, že naše hra se lepší, ale stále nemůžu být spokojen s hrou dopředu, tam mi stále chybí pohyb, náběhy a především větší klid v zakončení.




Sestavy


SK Slavoj Volyně
T. Mráz [-] - M. Malina [-] , P. Rojík [-] , J. Havlíček [-] , V. Páník [-] , J. Němeček st. [-] , F. Gašpar [-] (68. P. Tokár [-] ) , A. Mack [-] , T. Škopek [-] (90. P. Temňák [-] ) , M. Dvořák [-] , M. Chvosta [-]

FC Vlachovo Březí
M. Uher [-] - A. Kravčenko [-] (87. A. Choďjuš [-] ) , R. Kalčík [-] , M. Hojdekr [-] , F. Daniel [-] , O. Pečený [-] , J. Hubáček [-] , Š. Kužvart [-] (60. J. Bušek [-] ) , L. Martínek [-] , R. Lauda [-] , J. Bízek [-]

ŽK: 82. M. Malina - 55. Š. Kužvart , 67. O. Pečený , 89. J. Hubáček .
Hráči zápasu: J. Němeček st. .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Pravda Luboš - TRKOVSKÝ Tomáš, HOMOLA Miloslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.