2:1p.
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.11.2016 10:15

13.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Benátky B zakončily podzim ziskem dvou bodů


Branky


0

Souboj dvou sousedů v tabulce i na mapě přinesl vyrovnané utkání a remízu 1:1. V následných penaltách byli šťastnější domácí, a tak mohou se ziskem 20 bodů prožívat poklidnou zimní přestávku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí jdou před poločasem do vedení

V zápase, který byl z klimatických důvodů přesunut na umělou trávu, se v prvních minutách prezentovali lépe domácí fotbalisté. Po pár minutách se ale s povrchem začali sžívat i hosté a vytvořili si první velikou šanci - Kiceluk dostal míč do vápna, překonal brankáře a míč vykopl z branky jeden z obránců. Ten se však dostal zpět k hostujícímu útočníkovi, který místo razantního zakončení volil přihrávku Kořínkovi před prázdnou bránu. Ta ale byla nepřesná, a tak se skóre neměnilo. Další nebezpečnou situaci si Pěčice vytvořily po nakrátko rozehraném rohovém kopu, střelu Hubače ale brankář Jíra vytěsnil mimo btanku. Domácí dobře kombinovali, ovšem pouze po vápno, kde dobře pracovala organizovaná obrana hostí, a tak z toho nebyly větší šance. V další šanci se tak objevil hostující O. Novák, jeho hlavička po standardní situaci ale těsně minula branku. Domácí tak trestali ve 43. minutě, když využili nacvičené standardní situace - po nakrátko rozehraném rohovém kopu přišel centr na úplně volného Krýdu, a ten se z hranice malého vápna nemýlil. 1:0.

Hostujcí Novák brzy po změně stran vyrovnává

Do druhé půle vstoupili hosté se zvýšenou aktivitou a vysunutým presinkem, čímž nutili domácí obránce ke zjednodušené hře. A první šanci tak měli na svém kontě opěr hosté - Kiceluk ale po rychlé kombinaci středem hřiště brankáře neprostřelil. Stejný hráč byl v dobré pozici i ve 49. minutě, kdy se otočil kolem obránce a padl k zemi, místo penalty si ale od sudího Chovance vysloužil žlutou kartu. V 55. minutě se hosté už dočkali, když rozehráli rohový kop na přední tyč, kam si seběhl V. Novák a zamířil přesně. 1:1. Benátky se k ohrožení hostující branky dostaly o chvíli později, ale střela z přímého kopu z 25 metrů zamířila pouze doprostřed brány. V další akci se objevily Pěčice, V. Novák ale ve velké příležitosti nastřelil tyč. Gól měl na kopačce také Kořínek, před kterého se po souboji brankáře Jíry s útočícím Tůmou dostal míč, levá noha ale zradila a poslala míč vedle tyče. Poslední šance na rozhodnutí zápasu přišla v 88. minutě, když Hubač zahrával přímý kop z 20 metrů, poslal ale míč nad břevno, a tak se šlo do penalt. V nich si domácí borci počínali naprosto zkušeně, a když Král v 6. sérii přestřelil, zůstal bonusový bod doma.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Pěčice
Miroslav Hubač - kapitán: Myslím, že jsme odehráli zápas, který je pro nás tento podzim typický. Hráli jsme slušně takticky dozadu a dopředu nám dělala malinko problémy rychlá umělka, ale i přesto se nám dařila kombinace a vypracovali jsme si 4 ložené šance a další 4 šance, ze kterých jsme také mohli skórovat. Ale když neproměníme tolik šancí, nemůžeme vyhrát. Nezbývá nám nic jiného, než přistoupit k zimní přípravě minimálně na 120%, abychom Pěčice vrátili do horních pater tabulky, kam patříme!



Sestavy


SK Benátky nad Jizerou B
L. Jíra [-] - D. Langšádl [-] , F. Pařízek [-] (82. D. Chaloupka [-] ) , Š. Krýda [-] , O. Šimek [-] (46. M. Machka [-] ) , A. Fingerhut [-] , J. Kraus [-] , M. Langšádl [-] , M. Štrbík [-] (62. D. Zuna [-] ) , M. Šimůnek [-] , J. Kohl [-]

TJ Sokol Pěčice
T. Dufek [-] - M. Tůma [-] , R. Mulač [-] , O. Novák [-] - V. Valenta [-] (71. F. Beran [-] ) , V. Novák [-] , M. Hubač [-] , P. Bůžek [-] (86. D. Košťál [-] ) , P. Král [-] - A. Kiceluk [-] , A. Kořínek [-] -

ŽK: 32. J. Kraus , 88. Š. Krýda - 49. A. Kiceluk , 86. P. Král .
Počet diváků: 20. Rozhodčí: Chovanec Petr - DRAGOUN Radek, SKŘIVÁNKOVÁ Klára.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.