TEAMSTORE sestava roku Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. A, 2016-2017

Datum kola: 01.07.2017

0

Na sestavě kola se podíleli trenéři, vedoucí mužstev a další lidé působící kolem fotbalu. Hlasování o Hráče roku bude probíhat do 13. srpna, hráči s nejvíce hlasy ze sestav roku fotbalunas.cz se můžou těšit na zajímavé ceny.

 

Petr Krajíček (Závada) - Závadě se určitě letos nedařilo podle jejich představ. Petr Krajíček ale prokázal, že je její velká opora, podával skvělé výkony, které podpořil i čtyřmi vychytanými nulami. 

 

Dominik Novák (Darkovice B) - Nenápadný krajní obránce Darkovic, který si spíše plní defnzivní úkoly a plní se je na výbornou. 

Tomáš Král (Bohuslavice B) - Kapitán a stoper bohuslavické rezervy, na jehož výkonech stojí defenziva jeho týmu. Na stopera vstřelil slušnou porci čtyř branek. 

Petr Kriebel (Služovice) - Obránce Služovic, který zahrává dost standardních situací. Hodně nebezpečné jsou jeho dlouhé auty do pokutového území. Vsítil celkově šest branek. 

 

Lukáš Stříbný (Dolní Benešov B) - Levý záložník Dolního Benešova, který kromě standardních situací střílí i hodně branek. Letos jich nasázel celkově patnáct.

Jiří Beneš (Strahovice B) - Předstoper a defenzivní štít svého mužstva. Muž pro černou práci, který čistí prostor ve středu hřiště a dělá to výborně. 

Dalibor Vujtík (Dobroslavice) - Střední záložník postupujících Dobroslavic, který skvěle organizuje hru svého týmu a rozdává přihrávky svým spoluhráčům. Je autorem dvou branek.

Tomáš Zips (Sudice) - Krajní záložník svého týmu, který jezdí na lajně jako motorová myš. Jeho standardní situace jsou hodně nebezpečné, a spoluhráči z nich hodně těží. Vsítil dvě branky. 

 

Milan Duda (Darkovičky B) - Rychlý útočník, který se umí dostat do šance a zakončit jí brankou. V průběhu jara se zranil a svému týmu chyběl. Do černého mířil jedenáctkrát. 

Vojtěch Bechný (Oldřišov B) - Obavaný střelec Oldřišova, který se na jaře hodě rozstřílel. Celkem dal sedmnáct branek.

Tomáš Kretek (Bolatice B) - Nejlepší střelec celé soutěže, který má čich na góly a výborně se orientuje v pokutovém území. Je autorem 24 branek.

 

Do sestavy sezóny se nevešli tito borci: Tomáš Kalmus, Tomáš Kryštof (oba Sudice), Adam Lasák, Vladan Ciminga (oba Služovice), Marek Wrána, David Sněhota (oba Bolatice B), Marek Kubiš (Dolní Benešov B), Michal Šramel (Bohuslavice B), Rostislav Korchan, Milan Ondič (oba Darkovičky B), Robin Vitásek, Marek Krupa (oba Závada), Petr Latoň (Oldřišov B), Aleš Kresmer (Darkovice B), Marek Polách (Hať B), Lukáš Jurček, Jan Václavík, Martin Pluške (všichni Štěpánkovice B) 

 

JAK VYPADALA SESTAVA PODZIMU NALEZNETE ZDE

 

JAK VYPADALA SESTAVA SEZÓNY 2015/2016 NALEZNETE ZDE

 

Mohlo by vás zajímat:

Fotbalové prázdniny? Kdepak, fotbalunas.cz lenošit nebude! Už 1. července startuje hlasování v sestavách roku!

Z rukou Juraje Kucky byl vylosován vítěz ankety Hráč podzimu

Hráč roku Pavel Malý z TJ Koněšín už se těší na milánské derby!

Výhra je jako sen, Chelsea fandím od malička, říká stříbrný vítěz ankety hráč roku Pavel Candra

Mamka u toho seděla od rána do večera, říká třetí muž ankety Hráč roku Tomáš Reitmeier

Něco takového jsem určitě nečekal, protože v takových soutěžích většinou štěstí nemám, říká Tomáš Brabenec, čtvrtý v anketě Hráč roku

 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 01.07.2017 12:00 do 13.08.2017 23:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.