SESTAVA KOLA - 11.kolo Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2015-2016

Datum kola: 31.10.2015

0

Vítáme naše čtenáře u předposledního článku z rubriky Sestava kola v podzimní části I.B třídy skupiny B krajského přeboru Jihočeského kraje. Právě uplynulé 11. kolo bylo opět bohaté na branky i na události, do hry se zapojovali náhradníci především na postech brankářů a znovu padalo hodně gólů. Máme dvougólové střelce, rychlé góly, vyrovnávací branky z posledních minut, důležité kontaktní góly ale také jen jedinou vychytanou nulu. Pro dnešní sestavu jsme opět zvolili oblíbené rozestavení 3-4-3.

Do branky v Sestavě kola se pro tento týden postaví Ivan Šteco z týmu SK Slavoj Volyně. V podzimní části nastupoval do zápasu z pozice náhradního gólmana vůbec poprvé a hned ve své premiéře vychytal čisté konto na hřišti soupeře.

 

V obraně bude reprezentovat Václav Čížek z týmu TJ Otavan Štěkeň, který v zápase s Chelčicemi vsítil důležitý vyrovnávací gól necelých 10 minut po úvodní brance domácích. Zápas sice dopadl úplně jinak, ale díky jeho gólu byl stav po poločase vyrovnaný. Jan Hrach z týmu FC Westra Sousedovice je v nominaci podruhé za sebou, jelikož se také trefil ve dvou po sobě jdoucích zápasech a nyní v Hradišti snižoval na kontaktní gól. Ladislav Klein z týmu TJ Blaník Strunkovice je posledním nominovaným obráncem. V zápase s Kestřany byl poslán na obě penalty a tyto také spolehlivě proměnil.

Nejlépe se svému týmu za vystřídání do hry odměnil záložník Roman Lauda z FC Vlachova Březí, který vstoupil do hry a sotva po minutě pobytu na hřišti dal rozhodující gól zápasu. Dalším záložníkem v nominaci je jeho spoluhráč Jan Hubáček rovněž z týmu FC Vlachovo Březí. Ten byl nominován za svůj vyrovnávcí gól, jímž smazal předchozí vlastní branku svého týmu.  Infarktový stav na obou stranách hřiště všem přivodil Ladislav Heidenreich z týmu TJ Sokol Stachy který vsítil vyrovnávací gól minutu před koncem zápasu, když ještě před třemi minutami prohrával jeho tým 0:2. Nejúspějšnějším záložníkem z pozice střelby se stal Karel Hanzlík z týmu TJ Sokol Bělčice. V zápase proti Vacovu vsítil hned dvě branky. První bleskový gól již v 5. minutě zápasu a svým druhým v 52. minutě otvíral skóre druhého poločasu.

 

Útočníci. Prvním nominovaným je Pavel Záleský z týmu TJ Sokol Stachy, jehož kontaktní gól Vodňanům 2 min před koncem zápasu odstartoval neuvěřitelný obrat hostí. Na hrot byl nominován Tomáš Kouba z týmu FK Chelčice. Tomu se podařilo vstřelit svému soupeři ze Štěkně hned 2 góly za sebou a to dokonce v průběhu necelých 12 minut. Ivan Šimčík z týmu TJ Blaník Strunkovice je poslením nominovaným útočníkem naší Sestavy kola. V zápase s Kestřany vsítil mimořádně důležitý gól do šatny ve 45. minutě, čímž domácí odskočili opět o 2 branky, když tři minuty předtím snižovali hosté na kontaktní gól.

Taková je předposlední Sestava kola podzimní části naší soutěže.
Tedy hlasujte a nezapomeňte: 1x za hodinu, do středy do 12:00 hod.

 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 02.11.2015 12:00 do 04.11.2015 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.