Nečekal bych, že budeme takhle vysoko, říká hráč 11. kola Tomáš Kouba

Za své dvě branky, které se mu podařilo vstřelit soupeři ze Štěkně bezprostředně za sebou v průběhu necelých 12 minut, si od vás vysloužil chlečický Tomáš Kouba 32% všech vašich hlasů a je tu tak tradiční rozhovor!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Především gratulujeme k vítězství v anketě o Hráče 11. kola v naší soutěži. Dal jste dva rychlé góly za sebou. Vzpomenete si ještě, jak padly?
Děkuji. Ano, vzpomínám si na ně. Ještě u prvního gólu jsem měl trošku i štěstí. Když jsem byl na pravé straně, snažil jsem se odcentrovat, ale na první pokus mi to zblokoval protihráč, odražený balón se dostal znovu ke mně, tak jsem se snažil nacentroval před branku, ale trefil jsem to blbě a myslel, že míč jde pryč, ale řekl bych, že tomu pomohl trošku vítr a tak míč zapadl za brankáře. A druhý gól mi krásně připravil Martin Šácha, když se uvolnil a přihrál mi před prázdnou branku.
Přímo v naší skupině B se některým hráčům obdobný kousek se dvěma brankami již povedl. Stalo se Vám něco podobného někdy předtím?
Ano, stalo se mi to minulou sezonu. Když jsme hráli v Sousedovicích můj první zápas za Chelčice, tak jsme tam vyhráli 3:1 a já dával dvě branky.
Pro ty čtenáře, kteří o Vás mnoho nevědí: jak dlouho již hrajete a v kolika klubech jste zatím hrál?
Hraji zhruba od svých pěti, takže už to bude dobrých 16 let. Hrál jsem od přípravky ve Vodňanech ve starších žácích jsem byl v Písku. Do dorostu jsem šel zpět do Vodňan, kam jsem šel hrát za A mužstvo, které hrálo kraj. A teď hraji v Chelčicích.
Který je Váš nejoblíbenější fotbalový klub vůbec?
Mám dva oblíbené fotbalové kluby prvním je AC Sparta Praha a druhý je Real Madrid.
Blíží se závěr podzimní části. Jak byste zhodnotil prozatímní působení Vašeho celku v lize?
Řekl bych, že to nikdo nečekal, že budeme takhle vysoko. Abych řekl pravdu, tak ani já ne, ale jsem moc rád že se nám daří a doufám že v tom budeme pokračovat.
Poslední kolo nám nabídne opravdovou lahůdku. Ve Volyni i v Sousedovicích zároveň se může hrát o špici, protože výsledky jsou tak zamotané, že kterýkoliv ze trojice Hradiště, Volyně a právě i Vašich Chelčic může za určitých okolností skončit jako vítěz podzimní části. Troufl byste si tipnout, jak to dopadne?
"Myslím si, že ve Volyni to bude pěkné a zajímavé utkání a že tam bude i dělba bodu za remízu. Byl bych rád, abychom si ze Sousedovic odvezli všechny tři body a ujali se vedení tabulky."
Díky za rozhovor a ať se Vám daří!

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.