SESTAVA KOLA - 6.kolo Královéhradecký | 1.A třída , 2015-2016

Datum kola: 13.09.2015

0

Šesté kolo nepřineslo příliš branek, to však neznamená, že bychom v jednotlivých utkáních nenašli hráče, kteří by svým týmům nepomohli v cestě za důležitými body.

Brankář Třebše Mikuláš Heřman musel být po celých devadesát minut koncentrovaný na svůj výkon. Třebeš totiž držela nejtěsnější náskok, a jediná branka Sobotky by tak mohla znamenat komblikace. Třebši se nakonec vedení podařilo udržet a zvítězila 1:0.

 

Už ve 13. minutě zápasu se dokázal prosadit černilovský Tomáš Schwarzer. Na jeho gól už nedokázal žádný z hráčů navázat a Černilov zvítězil ve Vrchlabí 0:1.

 

Obrana Třebše byla celý zápas na pozoru a navíc se ještě zasloužila o vítězství. Krátce před poločasem se prosadil Jakub Zeman, který tak zařídil výhru svého týmu proti Sobotce 1:0.

 

Daniel Novák se dostal na hřiště jako střídající hráč Bílé Třemešné, už po několika minutách na hřišti se ale dokázal prosadit a vstřelit šestou branku Třemešné při jasné výhře 6:0.

 

Záložník Bílé Třemešné Jan Pátý se dvěma brankami v prvním poločase postaral o klidný náskok svého týmu a Třemešná nakonec jasně porazila České Meziříčí 6:0.

 

Roudnický Ondřej Kmoníček sice nedohrál zápas v Hořicích, protože po červené kartě musel v závěru zápasu opustit hřiště. Jeho branka z první půle se každopádně ukázala jako vítězná a Roudnice vyhrála 2:3.

 

Ve druhém poločase se hořická Jiskra pokoušela o smazání třígólového manka. Branku na 2:3 vstřelil Jiří Šedivý. V závěru, kdy domácí hráli v přesile o dva hráče už se ale Hořicím vyrovnat nepodařilo

 

Úpice odehrála v Kunčicích vyrovnané utkání, které v 88. minutě rozhodl Jaroslav Kulhánek. Ten v té době proměnil pokutový kop a rozhodl o výhře Úpice 0:1.

 

Nepolisy byly Lázním Bělohrad velmi obtížným soupeřem, hosté z Lázní Bělohrad nakonec dokázali uhájit tři body i díky dvěma zásahům Miroslava Rycheckého

 

Už v 11. minutě se dokázal šikovnou tečí prosadit miletínský útočník Zdeněk Urban a Miletín nakonec porazil Třebechovice 2:0.

 

Jedinou brankou zápasu rozhodl o výhře Libčany nad Novým Hradcem Králové Ondřej Karanský.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 14.09.2015 12:00 do 16.09.2015 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.