Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.09.2015 17:00

6.kolo, Královéhradecký | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lázně Bělohrad zvítězily v Nepolisech


Branky


0

Úkol zní jasně, Lázně Bělohrad se chtějí co nejrychleji vrátit zpět do Krajského přeboru. Mezi dílčí úkoly tohoto velkého cíle patřily i tři body ze hřiště Nepolis. Domácí Nepolisy slibovaly, že favoritovi nedají nic zadarmo a jejich slova se ukázala jako pravdivá. Lázně Bělohrad rozhodly o své výhře až v 80. minutě. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lázně nedokázaly udržet dobrý nástup

Hosté z Lázní Bělohrad vstoupili do zápasu bojovně a bylo znát, že o třech bodech chtějí rozhodnout co nejdříve. Domácí Nepolisy zpočátku zaskočil bouřlivý vstup Lázní do zápasu, z čehož také pramenily chyby domácích. Ta první se udála už v 5. minutě, zaváhání nepoliské obrany využil Jiří Kobrýn a poslal Lázně Bělohrad do vedení 0:1. Hosté se dostali do vedení a měli i další šance, které mohly vyústit v branku, zakončování akcí se ale fotbalistům Lázní nedařilo. 

Ve druhé části první půle se domácím hráčům Nepolis podařilo srovnat se soupeřem krok a obraz hry se vyrovnal. Zlepšení výkonu domácích přineslo také vyrovnání skóre. V 21. minutě se před brankáře Marka Galla dostal Lukáš Pánek a vyrovnal na 1:1. Vyrovnání otřáslo výkonem Lázní Bělohrad a Nepolisy je ve zbytku vyrovnaného poločasu k ničemu výraznějšímu nepustily. 

Vítězná branka proti bojovným Nepolisům přišla až v závěru

Podobně jako v prvním poločase se hostům vydařily první minuty půle druhé. Lázně Bělohrad nastoupily na hřiště aktivně a už ve 46. minutě se díky brance Miroslava Rycheckého dostaly do vedení. Svůj tlak si ale hosté opět nedokázali udržet delší dobu, a Nepolisům se postupem času podařilo srovnat se soupeřem krok. 

V 64. minutě navíc Nepolisy vyrovnaly, a to po akci, kterou zakončoval Petr Mizerík. Scénář druhé půle tak byl hodně podobný průběhu prvního poločasu. Lázně Bělohrad začaly aktivně, ale svoji koncentraci rychle ztratily, Nepolisy se soupeři vyrovnali, a dokonce mohly jít do vedení. Po faulu v pokutovém území měli domácí možnost zahrávat pokutový kop. Penaltu ale Nepolisy neproměnily, a skóre tak zůstávalo vyrovnané 2:2.

Lázním Bělohrad se nakonec podařilo rozhodnout deset minut před koncem. V 80. minutě se za hosty podruhé prosadil Miroslav Rychecký, a zachránil tak tři body za vydřenou výhru 2:3.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Nepolisy
Oldřich Velich - FK Lázně Bělohrad: Dnešní výhru považuji za šťastnou. Nemůžeme hrát, proti žádnému soupeři, pouze 15 minut v každém poločase ! Dáme gól, máme další šance, ale svojí nedůsledností necháme soupeře stále ve hře. Kdyby soupeř proměnil za nerozhodného stavu penaltu, tak i zvítězil. Náš výkon byl velice špatný.

SK Lázně Bělohrad
Milan Havlík - vedoucí mužstva Sokol Nepolisy: Neodehráli jsme vůbec špatný zápas, první polovinu mohlo být po šancích Bělohradu rozhodnuto, ale v zápase jsme se udrželi. Do druhé půle jsme změnili rozestavení, a dokonce sahali po vítězství. Ovšem pokud si dáme v 5. minutě takový gól, na kterém se soupeř téměř nepodílel a pak nedáme penaltu, nelze proti této síle uspět. Výborný výkon podalo i trio rozhodčích.



Sestavy


TJ Sokol Nepolisy
J. Marko [-] - P. Mizerík [-] , R. Zámečník [-] , P. Pokorný [-] , M. Ullmann [-] - P. Pilař [-] , L. Pánek [-] , R. Chaloupka [-] - T. Hanuš [-] , J. Smadiš [-] (80. T. Marek [-] ) , P. Mizerík [-] (75. J. Vaníček [-] )

SK Lázně Bělohrad
M. Gall [-] - J. Zejfart [-] (70. D. Holomba [-] ) , J. Šoufek [-] , T. Blažek [-] , J. Loner [-] - J. Kobrýn [-] (70. D. Michálek [-] ) , L. Šrám [-] , P. Kazda [-] , J. Lánský [-] - J. Odvárko [-] (46. J. Hrnčíř [-] ) , L. Jezbera [-] (46. M. Rychecký [-] )

ŽK: 25. J. Smadiš , 44. P. Mizerík , 90. R. Zámečník - 23. T. Blažek , 70. J. Lánský .
Místo: Nepolisy. Rozhodčí: Pešava Otakar - .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.