0:1
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.09.2015 17:00

6.kolo, Královéhradecký | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Úpice díky penaltě v závěru porazila Kunčice


Branky


0

Kunčice zažívají výkony jako na houpačce. Po prvních několika kolech čekaly na vítězství, která přišla hned ve dvou po sobě jdoucích zápasech. Nyní Kunčice zažívají další sérii dvou zápasů bez výhry, Úpici totiž podlehly kvůli penaltě z 88. minuty.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbrankový poločas

V úvodu zápasu byli nebezpečnější hosté, kteří si v prvních deseti minutá vytvořili pár dobrých příležitostí. Při akcích Úpice byl však vždy připraven brankář Kunčic Ondřej Vítek, který dokázal šance hostů pochytat. Domácí Kunčice se snažily hnát míč do vápna a způsobovat rozruch před gólmanem Rostislavem Erbenem. Kunčícím se dařilo ohrožovat hostujícího brankáře, chybělo jim ale doplňování z druhé vlny, takže odražené balony sbírali převážně obránci Úpice. 

Ve druhé části první půle se hra urovnala a uklidnila. Oba týmy bojovali o každou píď ve středu hřiště. Ve středu hřiště se hráči na obou stranách rovněž dopouštěli několika chyb, což vedlo k rychlému otočení hry a případným závarům. Za domácí Kunčice se do rychlého protiútoku dostal útočník Tomáš Němec, svůj postup směrem na brankáře ale nevyřešil ideálně a jeho střela postrádala přesnost i razanci. 

Krátce před poločasem rozehrávali hosté přímý kop, který rukama vyrážel brankář Vítek. První poločas tak skončil bezgólovou remízou. 

Rozhodnutí dvě minuty před koncem

Ve druhém poločase domácí zlepšili svůj výkon a dařilo se jim vykrývat volné prostory pro kombinaci Úpice. Kunčicím se dařilo zachytávat přihrávky hostů a přecházeli k rychlým protiakcím. V 55. minutě oslovil Tomáš Němec svého útočného kolegu Jakuba Mrázka, ten ale z penaltového puntíku mířil pouze do rukavic brankáře Erbena.

Hostům se v dalším průběhu hry podařilo přizpůsobit se křídelním akcím Kunčic, Úpice proto hrozila kombinací přes střed hřiště. Průniky hostů museli obránci Kunčic řešit nouzovými odkopy na poslední chvíli. V 82. minutě nebezpečně hrozili hosté, když nastřelili břevno Vítkovy branky. V 88. minutě se osudného zaváhání dopustil domácí obránce Marek Šulc, po jeho těsném bránění totiž v pokutovém území upadl záložník hostů a rozhodčí nařídil pokutový kop. Míč si postavil Jaroslav Kulhánek, který nezaváhal a pár minut před koncem poslal Úpici do vedení.  



Ohlasy k zápasu


SK Bystřian Kunčice
Zdeněk Šulc - SK Bystřian Kunčice: Pokud nebudeme dávat góly ,tak nemůžeme pomýšlet na úspěch,nutno říci že Úpice měla v šancích navrch,ale hraje se na góly a ten dala těsně před koncem z hodně přísné penalty.




Sestavy


SK Bystřian Kunčice
O. Vítek [-] - D. Šolc [-] , T. Turek [-] , P. Pechar [-] (64. M. Gazdík [-] ) , M. Zounar [-] - P. Koza [-] (75. R. Kašprišin [-] ) , J. Laštovička [-] , L. Rohlíček [-] , M. Šulc [-] - J. Mrázek [-] (62. T. Zákravský [-] ) , T. Němec [-]

SK Sparta Úpice
R. Erben [-] - J. Pich [-] , P. Kejzlar [-] , L. Mach [-] , T. Brus [-] - V. Prouza [-] , J. Marel [-] , J. Kulhánek [-] , L. Rada [-] - P. Seidel [-] (85. P. Mesner [-] ) , P. Břicháček [-]

ŽK: 87. T. Němec , 89. M. Zounar - 34. P. Kejzlar , 84. J. Kulhánek .
Místo: Kunčice. Rozhodčí: Janeček Štěpán - .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.