Zatím jsme se s dvěma bratry na hřišti v jeden moment nepotkali, říká hráč 22. kola Denis Koutník

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 22. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Stal se jím Denis Koutník z Roudnice.

 
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Vyhrál si hráče kola dohrávaného 22. kola. Jaké jsou pocity, zejména vyhrát takhle opožděně?
Je to zvláštní. Ale jsem za to vlastně rád. Náš pokladník už má dovolenou, tak mě to snad nebude nic stát. I když on je docela pedant na jakékoliv finanční zisky.
Tehdy jste porazili Náchod. Jaká panuje spokojenost s výkonem týmu? Jaká je tvoje osobní spokojenost s vlastním výkonem? Jen přece si přidával rozhodující gól.
Co si tak pamatuji, tak jsme od první minuty na hřišti dominovali, vstřelili jsme rychlou branku a po většinu času jsme kontrolovali hru. Výkon si myslím, že byl dobrý, ale určitě jsme měli utkání, která byla z naší strany ještě lepší. Kdybych měl svůj výkon hodnotit dle dat, co máme díky technologii Katapult, tak to byl standart. Ale co se týče herního výkonu, tak to byl určitě jeden z nejlepších. Rozhodující gól padl hlavně díky skvělé souhře s Márou Vítkem. Mohl jsem dát ještě jeden, ale k té situaci bych se nerad vracel. Doporučuji se však podívat na video… hodně lidí se zasměje.
Sezóna je u konce. Skončili jste nakonec na čtvrté pozici, stejně jako minulý rok. Jak hodnotíte sezónu?
Čtvrté místo určitě bereme, i když jsme pomýšleli na vyšší příčky. Nicméně vzhledem k našim zbytečným ztrátám s některými soupeři a často rotující sestavou kvůli zraněním a nemocím, musíme být s umístěním spokojeni. Když už jsme neskončili na bedně, tak jsem rád a možná to je pro mě i důležitější než být první, druhý nebo třetí, že jsme skončili v tabulce před týmem z Kunčic.
S jakým nasazením půjde Roudnice do dalšího ročníku I.A třídy?
Určitě budeme chtít hrát ještě lepší a dominantnější fotbal než doposud a umístit se na příčkách, které nám zaručí, vytoužený postup do krajského přeboru.
Jaké to je, být kapitánem tak kvalitního celku, jako je právě Roudnice?
Já jsem pouze zástupce. Kapitán je Tomáš Kučera, který se bohužel hned na začátku jara zranil až do konce soutěže. Nicméně jsem za tu roli vděčný hlavně klukům, že mi ji svěřili a doufám, že jsem je v ní úplně nezklamal. Přiznám se, že jsem měl vždycky dva cíle v dospělém fotbale. Prvním bylo vézt mužstvo jako kapitán v domácím utkání před plným areálem. A jako druhý, zahrát si v „A“ týmu soutěžní utkání se svými dvěma bratry. Zatím jsme se všichni tři na hřišti v jeden moment nepotkali.
Lákalo by tě zahrát si ve vyšší soutěži? Pokud ano, v jakém týmu například?
Samozřejmě by mě to lákalo. Nějaké nabídky i byli. Nicméně všechny jsem s díkem odmítl. Jelikož pokud bych měl jít výše, tak pouze s Roudnicí, kde jsem doma a šťastný.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.