Jan Kostroun

Reportáž

FOTO: Překvápko v Rotavě!


Velké překvapení tohoto kola, Rotava si poradila z druhým celkem tabulky a kolektivní hrou zaskočila favorita utkání. Podívejte se na fotografie od Jana Kostrouna!


Reportáž

FOTO: Březová ovládla přestřelku v Rotavě!


Osm branek viděli diváci v Rotavě, kam zavítala Březová. Hosté nakonec byli o dva zásahy úspěšnější  a odváží si tak všechny body.


Reportáž

Hosté si po bojovném výkonu odvezli tři body


Vyrovnaný a bezbrankový duel přinesl rozhodnutí v pětašedesáté minutě, Lokomotiva si tak na cestu domů přibalila všechny body.


Reportáž

Vintířov nevyužil spousty šancí a Rotavě nakonec těsně podlehl

27.03.2016 14:52 Karlovarský | 1.A třída 0

V podzimní části suverénní Rotava zajížděla k prvnímu zápasu jara na hřiště Baníku Vintířov, který se v tabulce 1. A třídy ocitá na předposledním místě. Nikdo asi nečekal, že by Rotava, která na podzim měla průměr téměř pět vstřelených branek na zápas, zaváhala. Nechybělo však mnoho a bylo tomu tak. Vintířov přes zimu nabral sebevědomí a Rotavu dokázal pořádně potrápit. Sice s ní nakonec prohrál 2:3, ale Baník ukázal, že boj o záchranu ještě zdaleka nevzdává.


Reportáž

Šlágr kola vyzněl lépe pro Jiskru Aš

17.04.2016 14:57 Karlovarský | 1.A třída 0

Rotava, která v posledním zápase prohrála na hřišti Merklína 0:4 si chtěla náladu spravit na domácí půdě. Jenže na její hřiště zamířil ten nejsilnější možný soupeř a to druhá Jiskra Aš. Ta nakonec dokázala Rotavu po přestřelce v prvním poločase porazit 5:3 a přiblížit se ji v tabulce na rozdíl jediného bodu.


Reportáž

Rotava konečně zabrala porazila Žlutice

01.05.2016 14:20 Karlovarský | 1.A třída 0

Rotava kvůli svým výsledkům v jarní části I. A třídy přišla o první místo a navíc v dalším domácím utkání hostila tým houževnatých Žlutic. Rotava dokázala zabrat v pravou chvíli a svého soupeře nakonec porazit celkem jednoznačně v poměru 5:1.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!