Domácí slaví po jasné výhře zisk tří bodů.


Branky


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po prvním poločase vedli domácí o jeden gól.

Domácí začali zápas ve velkém tempu a svou převahu zúročili ve 36. minutě,kdy po nádherné kombinaci ve středu hřiště přišla přihrávka na pravou stranu, Jakub Rau přízemním centrem našel ve vápně Jiřího Korandu a ten prostřelil hostujícího brankáře.

Domácí vystupňovali svůj tlak a výsledkem byly další tři branky.

Druhý poločas začal v podobném duchu, jako poločas první, domácí zatlačili soupeře a z toho pramenily branky.V 51. minutě přišel z pravé strany centr a Jiří Macák sám před brankářem nezaváhal a vstřelil druhý gól zápasu.V 84. minutě přiletěl pro změnu do vápna hostujícího celku centr z levé strany a Petr Laur patičkou zasunul míč, mezi nohama brankáře, do brány.Hosté dokázali v 87. minutě snížit, když se Roman Prokop zbavil ve vápně domácích dvou hráčů a prostřelil brankáře.Vítězství domácích pojistil v 89. minutě Jan Dušek střelou z třiceti metrů, kterou hostující brankář podcenil a ta mu propadla do sítě.



Ohlasy k zápasu


TJ Spartak Chodov
Petr Janovský: Začali jsme ve velkém tempu, od 20. minuty jsme soupeře začali jasně přehrávat,z čehož pramenily branky, které nám zajistily tři body.

TJ Rotas Rotava
Petr Rohan: Zápas jsme odbojovali, ale výsledek je naprosto zasloužený, momentálně na lepší hru asi nemáme.



Počet diváků: 120. Rozhodčí: Jati David - CVRK Miroslav, GODŽA Ladislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.