Rotava konečně zabrala porazila Žlutice


Branky


15. R. Hessoun , 55. M. Havel , 67. M. Havel , 74. M. Havel , 85. M. Havel - 30. D. Razím (p.)
0

Rotava kvůli svým výsledkům v jarní části I. A třídy přišla o první místo a navíc v dalším domácím utkání hostila tým houževnatých Žlutic. Rotava dokázala zabrat v pravou chvíli a svého soupeře nakonec porazit celkem jednoznačně v poměru 5:1.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas utkání mezi Rotavou a Žluticemi byl vyrovnaný. Obě mužstva hrála aktivně a tlačila se do zakončení a oba týmy také vstřelily po jedné brance. Vedení se ujali domácí a to v 15. minutě, když se po akci Prokopa prosadil Roman Hessoun. Vyrovnání hostujícího mančaftu přišlo za další čtvrt hodinu hry. To do vápna prošel teprve patnáctiletý Krejza, který byl faulovaný a rozhodčí neváhal nařídit pokutový kop. Ten pak proměnil nejlepší střelec Žlutic Daniel Razím. Za nerozhodného stavu 1:1 také obě mužstva odcházela do šaten.

 

 

Ve druhém poločase se hra ještě více otevřela a k vidění bylo několik tutových šancí na obou stranách. Naneštěstí pro Žlutice je však dokázali využívat pouze hráči domácí Rotavy. Ti se vedení ujali v 55. minutě po trefě Milana Havla. Žlutice měly dost příležitostí na vyrovnání, jenže ani jeden z jejich pokusů se neujal. To Rotava stihla dát do konce zápasu ještě další tři branky. Autorem všech zbylých gólů byl Milan Havel, který dokázal zužitkovat šance připravené Romanem Prokopem. Rotava si tak připsala po třech zápasech konečně výhru a to v poměru 5:1.

 

Byli jste se na zápase podívat? Jak ho zvládl rozhodčí, chutnala klobáska? A co výkony jednotlivých hráčů? Nezapomeňte utkání ohodnotit díky naší novince! 



Ohlasy k zápasu


TJ Rotas Rotava
Petr Rohan: Jsme spokojení. Konečně po sérii třech porážek jsme dosáhli vítězství. Utkání jsme rozhodli ve druhé půli, kdy jsme z mnoha šancí dali čtyři góly a soupeře porazili 5:1. Důležitým faktorem bylo, že se do hry vrátil Martin Vázler.

FK Sokol Žlutice
Radim Suchánek: Hráli jsme v lepší sestavě než minulý týden, ale přesto to nedopadlo dobře. Bylo to ze začátku dobré, ale ve druhém poločase jsme propadli. Měli jsme několik tutovek, ale ty jsme bohužel nedali na rozdíl od soupeře. Chtěl bych pochválit rozhodčí a i přesto, že jsme prohráli, tak klobouk dolů.



Počet diváků: 70. Rozhodčí: Vasilko Jan - FIALA Petr, CVRK Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.