EXPERT TIP - 19.kolo Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2016-2017

Datum kola: 10.5.2017

0

Čeká nás již 19. kolo, největším trhákem bude pravděpodobně zápas mezi Netolicemi a Lažištěm. Dále se můžete těšit i na zápas Lhenic proti Volyni. V minulém kole padlo 23 gólů a přišlo 440 diváků, což je na podprůměr této soutěže.




Martin Pešek

Fotbalové začátky a mládežnická léta Martina Peška byly stráveny ve fotbale v Netolicích, prošel tam veškerými věkovými kategoriemi až do Netolického A týmu. Poté přišla doba, kterou strávil bez fotbalu v zahraničí a po návratu již zamířil na Sedlec, což je také i jeho rodná vesnice. Prakticky celý život hraje uprostřed nebo na kraji obrany – nikdy nebyl dostatečně rychlý posunout se dopředu… (úsměv)  V týmu se již brzy zařadí mezi třicátníky, tato chvíle přijde na konci sezóny, tudíž by byl rád, aby se dařilo do posledního zápasu a poté oslavil – jak se říká 2 v 1. (úsměv)

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 0 25 - 44 - 31 %
Komentář experta:

Zliv potřebuje body k záchraně, proto bude chtít určitě hodně vyhrát. Nicméně Strunkovice není tým, který se dá lacino porazit. Myslím, že to bude hodně bojovný fotbal se souboji ve středu hřiště a týmy se rozejdou remízou.

Tip experta: 0 19 - 19 - 62 %
Komentář experta:

Doufám, že se Netolice nenechají přehrát a budou se rvát do poslední minuty. Lažiště bude muset vyhrát, aby snížilo náš bodový rozdíl. Pokud budou Netolice kompletní, tak věřím, že se na domácí půdě nenechají porazit.

Tip experta: 2 0 - 25 - 75 %
Komentář experta:

Volyně je tým, který nás v této sezóně jako jediný porazil. Mají dost kvalitních, fyzicky zdatných hráčů, kteří dokážou přehrát silná mužstva. Lhenice jsou v této sezóně ne moc střelecky aktivní, tudíž si myslím, že Volyně odveze 3 body.

Tip experta: 1 94 - 6 - 0 %
Komentář experta:

Tento zápas bude určitě zajímavý z pohledu místního diváka, jelikož se jedná o derby. Z pohledu tabulky by měla vyhrát Čkyně.

Tip experta: 1 56 - 19 - 25 %
Komentář experta:

Sousedovicím se v jarní části moc nedaří, nicméně na podzim to byl soupeř, který byl hodně nepříjemný. Myslím si, že už budou chtít získat v jarní části nějaké body. V domácím prostředí Sousedovice vyhrají.

Tip experta: 2 0 - 19 - 81 %
Komentář experta:

Bez komentáře… (úsměv) to je povinnost

Tip experta: 2 62 - 13 - 25 %
Komentář experta:

Záblatí bojuje o udržení a tak bude mít složitější situaci než Chelčice. Chelčice mají dost zkušených hráčů, kteří budou hrát v pohodě a nějaký ten gól vstřelí, aby 3 body odvezli domů.

Výsledky tipování

Pořadí Jméno Počet bodů
1. Marek Sedláček 6
2. Patrik Beneš 6
3. Tomáš Štveráček 5
4. Přemysl Šroub 5
5. Roman Žurek st. 5
6. Martin Kroupa 4
7. Ondřej Málek 4
8. Michal Uhlík 4
9. Roman Žurek 4
10. Patrik Krull 4
11. Tomáš Kučera 4
12. Milan Pešek 3
13. Václav Blahout 2
14. miroslav mottl 1
15. Roman Vojta 1
Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.