Strunkovice v dohrávce zabraly a porazily Zliv


Branky


0

Strunkovice v dohrávce vyhrály, nicméně kvůli jejich početné marodce a pracovnímu vytížení některých hráčů, byly horšímu týmem, ale zvládaly lépe brejky, které jim zajistily výhru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jaroslav Zrun šel již ve 28. minutě ze hřiště, kvůli červené kartě

Zliv měla výhodu, že hrála 20. kolo dva dny před tímto zápasem, zato Strunkovice hrály před jedním dnem. Zápas začali lépe domácí a byli lepším týmem. Hosté hrozili pouze z brejků. Paradoxně se dostali do vedení hosté, ve 28. minutě Petr Beneš dostal míč za obranu a skóroval – 0:1. V téže minutě dostal dvě žluté karty a následně červenou Jaroslav Zrun za nadávky k asistentu rozhodčímu Romanu Cigáňuvi. Strunkovice hrály tedy v početní výhodě, ale obraz hry se nezměnil ani přesto, že Ivan Šimčík poslal Blaník do vedení o dvě branky. 

Viděli jsme dvě červené

Ve druhém poločase se počet hráčů na hřišti vyrovnal a poté zase měli Strunkovice o jednoho hráče v poli více. V 68. minutě šel do sprch Jiří Kureš po dvou žlutých kartách. V 77. minutě Jiří Vondrka snížil na 1:2, avšak domácí naděje zmrazil v 79. minutě Stanislav Uchytil, který dostal červenou kartu, opět po dvou žlutých kartách. Avšak Blaník stále hrozil jen z brejků, Zliv se hnala za vyrovnáním marně. Konečnou podobu na 1:3 vstřelil v 92. minutě Tomáš Balica. Zápas sledovalo 80 diváků. Hlavním rozhodčím byl Jaroslav Kollmann, jeho asistenti byli Martin Ernst a Roman Cigáň, delegátem byl Zdeněk Krčín.

Příští kolo čeká Strunkovice zápas v Lažištích, Zliv hraje doma proti Chelčicím.



Ohlasy k zápasu



TJ Blaník Strunkovice
Václav Beneš, trenér: Ve Zlivi jsme hráli hned následující den, co jsme odehráli derby proti Březí. Máme poslední dobou velké problémy se sestavou, zaviněné pracovními záležitostmi hráčů a také marodkou. Nebylo jednoduché dát dohromady optimální sestavu po oba dva dny. Jeli jsme do Zlivi vyhrát, což se nakonec podařilo. Bylo to emotivní utkání, byly tam tři červené karty. Soupeř i když hrál podstatnou část zápasu v početní nevýhodě, byl lepším týmem a my jsme hrozili z brejků. Nakonec se nám podařilo dát třetí gól a vyhráli jsme. Teď nás čeká zápas v Lažištích, kde se nám podařilo v minulosti získat body, nicméně domácí budou jasnými favority.



Počet diváků: 80. Rozhodčí: KOLLMANN Jaroslav - ERNST Martin, CIGÁŇ Roman.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.